Prima “Clinică de Dresaj” din țară are loc la Clubul Equestria / GALERIE FOTO
10 mai 2016 Comentarii 0

Prima “Clinică de Dresaj” din țară are loc la Clubul Equestria / GALERIE FOTO

Prima “Clinică de Dresaj” din țară are loc la Clubul Equestria / GALERIE FOTO

După 8 ani de la ultimele antrenamente tip „clinică” din România, călăreții și caii lor execută mișcări de dresaj sub îndrumarea unui antrenor olandez, multiplu campion.

Clubul de echitație Equestria organizează în perioada 10-11 mai, prima Clinică de Dresaj din România, după o perioadă de 8 ani de pauză în această disciplină ecvestră. Antrenamentele clinicii sunt susținute de multiplul campion olandez de dresaj Eddy de Wolff van Westerrode și cuprind ședințe de pregătire personalizate cu cei 15 cai înscriși, acestea fiind defășurate timp de două zile în manejul acoperit al Bazei Hipice Equestria.

Dresaj ecvestru_Clubul Equestria (1)
Dresaj ecvestru_Clubul Equestria (2) (1)
Dresaj ecvestru_Clubul Equestria (4)

Numărul mare de solicitări a determinat înscrierea a 15 cai din România și Ungaria la Clinica de Dresaj de anul acesta, în ciuda faptului că limita pentru astfel de sesiuni de antrenament este de 12 cai participanți. Clubul Equestria participă la sesiunea de dresaj cu caii San Landino, al cărui bunic a fost campion olimpic la dresaj, Stormy Weather, Con Palermo și Elmo. Aceștia vor fi încălecați de două reprezentante ale clubului, Maria Ardelea Bogoescu și Ozana Moraru, care își vor arata îndemânarea și eleganța călare.

În cadrul Clinicii de Dresaj, caii și călăreții înscriși execută mișcări de dresaj, sub observația și îndrumarea antrenorului olandez. Astfel, aceștia au ocazia să exerseze și să-și perfecționeze tehnicile cu sprijinul unui profesionist. În plus, fiecare călăreț asistă la evoluția celorlalte cupluri și are ocazia să asculte și să învețe din sfaturile oferite de antrenor. Programul se desfășoară pe durata a două zile, marți și miercuri, în intervalul 9:00 – 18:00.

Intrarea este liberă, astfel că iubitorii de echitație pot urmări antrenamentele și demonstrațiile în manejul acoperit al clubului Equestria.

Despre Equestria:

Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr. Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs și manej, padocuri, 86 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori şi deţine 76 cai (26 proprii şi 50 în pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbări în aer liber în împrejurimi și organizează permanent lecții de echitație pentru copii și amatori. Dotările sunt completate de un hotel, un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, două săli de conferință, asigurând astfel, condițiile perfecte pentru organizarea evenimenteor corporate (workshop-uri sau teambuilding-uri). Equestria organizează competiții regulate de echitație pentru profesioniști, dar și pentru copii și amatori.

Manifestările deja tradiționale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului București, Salonul Calului, Concursul internaţional de sărituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix, iar în 2015, clubul și-a făcut debutul și în concursurile de dresaj prin Cupa României la Dresaj.

Post-ul Prima “Clinică de Dresaj” din țară are loc la Clubul Equestria / GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Prima “Clinică de Dresaj” din țară are loc la Clubul Equestria / GALERIE FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Grigoraș, acid cu Mutu: “Ca să pot să fac o tactică, trebuie să alerge jucătorii!”

Grigoraș, acid cu Mutu: “Ca să pot să fac o tactică, trebuie să alerge jucătorii!” – Demis de la ASA Tg. Mureș după o ”revoltă” a jucătorilor, condusă de Adrian …]

Sport 0 Comentarii

Edi Iordănescu, despre meciul de la Târgu Mureș: ”A fost măcel, dar nu din partea noastră!”

Edi Iordănescu, despre meciul de la Târgu Mureș: ”A fost măcel, dar nu din partea noastră!” – Echipa Pandurii Târgu Jiu a câștigat, scor 2-0, în deplasare, meciul cu ASA …]

Un jucător de tenis venit la Openul României a ”scăpat” în Centrul Vechi! A avut marcaj stâns și nu s-a putut desfășura în voie / GALERIE FOTO

Un jucător de tenis venit la Openul României a ”scăpat” în Centrul Vechi! A avut marcaj stâns și nu s-a putut desfășura în voie / GALERIE FOTO – Jucătorul israelian …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*