14 aprilie 2016 Comentarii 0

Primăria a câştigat procesul ”drumul expres” din Bucureşti

Primăria a câştigat procesul ”drumul expres” din Bucureşti

Instanţa a dat câştig de cauza Primăriei Municipiului Bucureşti, în litigiul în care s-a solicitat anularea autorizaţiei de construire emisa de Municipiul Bucuresti pentru proiectul Străpungerea Splaiul Independentei – Ciurel – Autostrada Bucuresti-Pitesti, stabilind ca lucrarile la Podul Ciurel sunt legale.

Penetraţia Splaiul Independenţei – autostrada Bucureşti-Piteşti constă în realizarea unui sistem rutier de tip „drum expres”, care va conecta Splaiul Independenţei cu autostrada A1, devenind astfel o alternativă importantă la bulevardul Iuliu Maniu. Lucrările au început în 2014 şi tot atunci au fost stopate în instanţă de Grupul de Iniţiativă „Oponenţă Proiect Străpungere – Ciurel – A1”.

La Curtea de Apel Bucuresti însă Primăria a câştigat, iar instanţa a dispus, în data de 11.04.2016, admiterea recursului formulat de Municipiul Bucureşti, casarea sentinţei civile pronunţate de Tribunalul Bucureşti în faza procesuală a fondului şi respingerea cererii de chemare în judecată ca neintemeiată. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă, nemaiputând fi atacată.

Până în acest moment Municipiul Bucureşti a investit peste 60 de milioane de euro pentru proiect, s-a realizat 12% din contract şi 42,5 % din „nodul rutier Virtuţii”. Valoarea contractului este de 579.851.193 lei.

Post-ul Primăria a câştigat procesul ”drumul expres” din Bucureşti apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Primăria a câştigat procesul ”drumul expres” din Bucureşti

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Viitorul a remizat cu FC Minsk, în debutul UEFA Youth League

Viitorul a remizat cu FC Minsk, în debutul UEFA Youth League – Viitorul a remizat, marți seară, în primul meci disputat în UEFA Youth League. Juniorii din Academia Hagi au făăcut …]

Sport 0 Comentarii

Accident feroviar în Germania: Controlor de trafic se juca pe telefonul mobil în momentul tragediei

Accident feroviar în Germania: Controlor de trafic se juca pe telefonul mobil în momentul tragediei – Detalii noi din ancheta accidentului feroviar din Germania, în care 11 persoane și pierdut …]

Sport 0 Comentarii

Derby în Franța: Lyon – PSG. Rezultatele din Ligue 1/ VIDEO

Derby în Franța: Lyon – PSG. Rezultatele din Ligue 1/ VIDEO – Capul de afiș al rundei cu numărul 28 din Franța este meciul Lyon – PSG, programat duminică seară. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*