18 aprilie 2016 Comentarii 0

Primăria aduce din nou ponei prin Cişmigiu

Primăria aduce din nou ponei prin Cişmigiu

Târgul Florii din Cişmigiu, care se va deschide vineri, va fi condimentat şi anul acesta, pentru cei mici, cu plimbările pe ponei.

La a VII-a editie, „Tradiții și Flori de Sărbători”, organizată de Primăria Capiutalei, meşteri şi artiştim populari vor fi prezenţi în cele 52 de căsuţe-magazin cu diverse produse tradiţionale din lemn, ceramică, piele, os şi sticlă.

Desigur, nu vor lipsi nici produsele alimentare: cozonaci și prăjituri de casă, gogoși, alivenci moldovenești, pască, poale în brâu, turtă dulce, serbeturi, siropuri naturale, miere și produse apicole, sarmale, zacuscă, tobă, lebăr, drob, brânzeturi și preparate din carne.

Ca şi în anii precedenţi, copiii se vor putea pot plimba cu poneii în Parcul Cișmigiu, într-un spatiu special amenajat, între 22 – 24 aprilie și 29 aprilie – 2 mai, între orele 10,00 şi 21,00.

Post-ul Primăria aduce din nou ponei prin Cişmigiu apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Primăria aduce din nou ponei prin Cişmigiu

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

CSM București a învins Dinamo, în derby-ul ”europenelor”

CSM București a învins Dinamo, în derby-ul ”europenelor” – La final de săptămână, Dinamo și CSM București vor juca meciurile din grupele Cupei EHF, astfel încât derby-ul ”europenelor” s-a disputat …]

Sport 0 Comentarii

Urmașul lui Iftimoaie în ”Ferma vedetelor” este negru, luptă în K1, are 1,98m înălțime și 117 kg. ^Pro TV a mai domesticit o fiară!

Urmașul lui Iftimoaie în ”Ferma vedetelor” este negru, luptă în K1, are 1,98m înălțime și 117 kg. ^Pro TV a mai domesticit o fiară! – Producătorii show-ului care a aruncat …]

Sport 0 Comentarii

Mariana Bitang, despre dezastrul gimnasticii feminine: „Am bătut la uşi închise”

Mariana Bitang, despre dezastrul gimnasticii feminine: „Am bătut la uşi închise” – Cunoscuta antrenoare Mariana Bitang a vorbit despre cauzele care făcut ca echipa de gimnastică feminină a României să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*