Primele alegeri locale din mandatul lui Kim Jong-un în Coreea de Nord
20 iulie 2015 Comentarii 0

Primele alegeri locale din mandatul lui Kim Jong-un în Coreea de Nord

Primele alegeri locale din mandatul lui Kim Jong-un în Coreea de Nord – Duminică au avut primele alegeri locale din mandatul lui Kim Jong-un, potrivit presei oficiale nord-coreene, rata de participare fiind de 99,97 la sută – nu au votat au fost cei care nu se aflau în ţară.

La scrutinul pentru adunările municipale şi provincial (ca și la alegerile parlamentare), desfăşurat o dată la patru ani, alegătorii pot vota doar cu „da” sau „nu” pentru candidaţii aprobaţi de partidul unic.

„Toţi participanţii au mers la alegeri cu un entuziasm extraordinar pentru a consolida puterea revoluţionară prin alegerea deputaţilor din adunările locale”, spune agenţia oficială KCNA.

Votarea este obligatorie în Coreea de Nord pentru toţi cetăţenii cu vârsta peste 17 ani, iar absenteismul este considerat infracţiune politică.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Politică 0 Comentarii

Criză de vaccinuri pentru copii în toată țara. DSP Alba: Hexacima lipsește cu desăvârșire

Criză de vaccinuri pentru copii în toată țara. DSP Alba: Hexacima lipsește cu desăvârșire – Vaccinul Hexacima lipsește cu desăvârșire în județul Alba, această problemă existând și la nivel național, …]

Politică 0 Comentarii

Mircea Trifu: Candidatura mea e bătută în cuie. Nu intru în diversiuni, singurele dezbateri vor fi cu albaiulienii

Mircea Trifu: Candidatura mea e bătută în cuie. Nu intru în diversiuni, singurele dezbateri vor fi cu albaiulienii – Nu intru în diversiuni. Nu mă interesează opiniile celorlalți politicieni. Sunt …]

Politică 0 Comentarii

VIDEO Mircea Trifu spune că are ”cheia” dezvoltării municipiului Alba Iulia. Cum rezolvă problema locurilor de muncă

VIDEO Mircea Trifu spune că are ”cheia” dezvoltării municipiului Alba Iulia. Cum rezolvă problema locurilor de muncă – Candidatul independent la Primăria Alba Iulia Mircea Trifu împărtășește viziunea sa de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*