PRIMELE IMAGINI cu fiul lui Cornel Patrichi. Este DEVASTAT de durere | FOTO
5 aprilie 2016 Comentarii 0

PRIMELE IMAGINI cu fiul lui Cornel Patrichi. Este DEVASTAT de durere | FOTO

PRIMELE IMAGINI cu fiul lui Cornel Patrichi. Este DEVASTAT de durere | FOTO

Coregraful Cornel Patrichi a murit, marți, la vârsta de 72 de ani, în locuința lui din București. Venit în țară când a aflat că starea părintelui său se agravase, fiul lui Patrichi este devastat de durere.

El a fost surprins în pragul casei, transfigurat de durere. Acesta a făcut un pas în afara casei părinteşti, s-a uitat în gol, apoi s-a reîntors în clădirea ce adăposteşte trupul neînsufleţit al artistului, potrivit Antena Stars.

A murit Cornel Patrichi

cornel patrichi fiulcornel patrichi fiul2

Pentru că lucrurile s-au agravat, fiul lui Cornel Patrichi a venit de urgenţă în ţară să fie alături de tatăl lui. Alexandru a făcut dezvăluiri emoţionante înainte de moartea tatălui său ”M-a chemat mama. Ştiam că situaţia e destul de gravă. Trebuia să vin la finalul acestei săptămani, dar lucrurile par mai grave decât credeam. Am hotarat să vin azi. Boala lui e mai demult, dar de o lună s-a agravat. Abia aştept să îl văd pe tata. Îmi doresc sa îl îmbrăţişez”, a spus Alexandru „La Măruţă”.

Impresionanta poveste de dragoste dintre Cornelia şi Cornel Patrichi

Cornel Patrichi, fostul jurat de la ”Dansez pentru tine”, Cornel Patrichi,  a fost diagnosticat în urmă cu cinci ani cu cancer pulmonar, iar de atunci se lupta cu boala. Deşi la sfârşitul anului trecut a suferit o nouă operaţie la plămâni, pentru a scăpa de cancer,  lucrurile s-au agravat.

Foto: capturi Antena Stars

 

Post-ul PRIMELE IMAGINI cu fiul lui Cornel Patrichi. Este DEVASTAT de durere | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – PRIMELE IMAGINI cu fiul lui Cornel Patrichi. Este DEVASTAT de durere | FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Lumea, șocată de atentatele de la Paris: ^”Acest 13 noiembrie este precum 11 septembrie la americani!”

Lumea, șocată de atentatele de la Paris: ^”Acest 13 noiembrie este precum 11 septembrie la americani!” – Atentatele de la Paris au fost revendicate de către Statul Islamic. ”Franța trimite …]

VIDEO / Enrique Iglesias, show exploziv la București

VIDEO / Enrique Iglesias, show exploziv la București – După șapte ani, Enrique Iglesias a reveni în România  pentru un spectacol latino cu „foarte multă distracție” – dupa cum chiar …]

Sport 0 Comentarii

Fotbaliștii Astrei Giurgiu fac legea în Liga 1, după o rețetă financiară incredibilă. ^Pentru victoria cu Steaua, astralii au luat o primă de Liga 2”

Fotbaliștii Astrei Giurgiu fac legea în Liga 1, după o rețetă financiară incredibilă. ^Pentru victoria cu Steaua, astralii au luat o primă de Liga 2” – Astra Giurgiu a învins …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*