4 aprilie 2016 Comentarii 0

Principesa Margareta, despre starea regelui Mihai: ”Mă simt mai relaxată acum”

Principesa Margareta, despre starea regelui Mihai: ”Mă simt mai relaxată acum”

Principesa Margareta a dezvăluit că starea de sănătate a Regelui Mihai este mai bună, dar Majestatea Sa nu va reveni în ţară în perioada următoare.

”Majestatea Sa e mai bine, m-a sunat de ziua mea. Mă simt mai relaxată acum”, a precizat Principesa Margareta, Custodele Coroanei, în faţa jurnaliştilor prezenţi la evenimentul de aniversare a Academiei Române.

Întrebată despre programul de recuperare a Regelui, ea a precizat că acesta ”merge încet-încet”, argumentând că, întrucât nu este medic, nu poate da mai multe amănunte.

Principesa a exclus o revenire în ţară a Regelui Mihai în perioada următoare, afirmând că ea îl va vizita în curând în Elveţia.

Principesa Margareta a participat alături de principele Duda la evenimentul dedicat aniversării a 150 de ani a Academiei Române.

Potrivit Casei Regale, regele Mihai a fost internat într-o clinică din Lausanne într-o stare accentuată de slăbiciune fizică. Diagnosticele puse de echipa medicală au fost carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică, regele fiind supus unei intervenții chirurgicale. A fost externat la jumătatea lunii martie.

Post-ul Principesa Margareta, despre starea regelui Mihai: ”Mă simt mai relaxată acum” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Principesa Margareta, despre starea regelui Mihai: ”Mă simt mai relaxată acum”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Roxana Vancea face lumină în cazul orientării sexuale! De ce nu vrea să se mărite niciodată!

Roxana Vancea face lumină în cazul orientării sexuale! De ce nu vrea să se mărite niciodată! – Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy femei din România, însă refuză …]

Sport 0 Comentarii

Cristiano Ronaldo are nevastă! E familist convins, o ajută în bucătărie… VIDEO

Cristiano Ronaldo are nevastă! E familist convins, o ajută în bucătărie… VIDEO – Cristiano Ronaldo (30 de ani), în tol de familist convins. Așa apare superstarul de la Real Madrid în ultimul clip, …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1. Steaua are gânduri mari: ”Vrem ca din iarnă să facem o echipă puternică”. ^Deocamdată, a venit un fotbalist din Liga a III-a!

Liga 1. Steaua are gânduri mari: ”Vrem ca din iarnă să facem o echipă puternică”. ^Deocamdată, a venit un fotbalist din Liga a III-a! – Laurenţiu Reghecampf (44 de ani), …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*