20 aprilie 2016 Comentarii 0

Prințesa Sofia a Suediei a născut un băiețel!

Prințesa Sofia a Suediei a născut un băiețel!

Prințesa Sofia a Suediei, soția lui Carl Philip, al treilea în ordinea succesiunii la tronul regatului scandinav, a devenit mămică pentru prima dată, marți seară.

Ea a născut la Stockholm, primul copil al cuplului, un băiețel perfect sănătos. Vestea a fost confirmată și de casa regală din Suedia. „Prințesa Sofia a născut un copil sănătos la 19 aprilie, la ora 18.25 (16.25 GMT) la spitalul din Danderyd. Mama și copilul se simt bine”, a anunțat casa regală într-un comunicat. Nou-născutul este al cincilea nepot al cuplului regal din Suedia.

Nou-născutul, de sex masculin, are o greutate de 3,6 kg și măsoară 49 de centimetri. Carl și soția lui nu au știut sexul copilului. „Pentru soția mea și pentru mine, este o zi mare, plină de emoție”, a spus prințul, exprimându-și apoi „admirația pentru ceea ce îndură femeile” în maternitate.
Sofia Hellqvist, de 31 de ani, și prințul Playboy, Carl Philip, și-au anunțat logodna în iunie 2014. Relația lor nu a fost văzută cu ochi buni de presă, din cauza faptului, că prințesa nu are o imagine imaculată, ci în tinerețe a pozat goală în reviste pentru bărbați și chiar ar fi apărut în filmulețe porno. Cu toate acestea, ea a ajuns să fie foarte iubită de suedezi.

Post-ul Prințesa Sofia a Suediei a născut un băiețel! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Prințesa Sofia a Suediei a născut un băiețel!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Neymar a prezentat ”Top 3 cele mai frumoase femei din lume” | FOTO

Neymar a prezentat ”Top 3 cele mai frumoase femei din lume” | FOTO – Fotbalistul brazilian Neymar a dezvăluit într-un interviu pentru revista Playboy care sunt în opinia lui cele …]

Sport 0 Comentarii

A murit englezul care visa să traverseze Polul Sud la pas, neînsoțit

A murit englezul care visa să traverseze Polul Sud la pas, neînsoțit – Dorea să devină primul care traversează Polul Sud pe jos și singur. Exploratorul englez Henry Worsley n-a …]

Sport 0 Comentarii

Panama Papers| Guvernul panamez va înăspri controalele asupra firmelor de avocatură din țară

Panama Papers| Guvernul panamez va înăspri controalele asupra firmelor de avocatură din țară – Scandalul Panama Papers nu rămâne fără urmări! Guvernul panamez a promis controale mai eficiente asupra cabinetelor …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*