Prinţul Charles işi încheie Vineri concediul în România
4 iunie 2015 Comentarii 0

Prinţul Charles işi încheie Vineri concediul în România

Prinţul Charles işi încheie Vineri concediul în RomâniaPrinţul Charles işi încheie Vineri concediul în România – Viscri este o localitate de pe meleagurile Braşovului, de care moştenitorul coroanei britanice s-a îndrăgostit şi unde şi-a cumpărat chiar şi o casă. Satul adăposteşte una dintre cele mai vechi biserici fortificate săseşti, care a fost înscrisă în patrimoniul mondial UNESCO. Aflat în vacanţă  la Viscri, Prinţul Charles s-a ocupat de un proiect menit să ajute comunităţile.

Fundaţia se va desfăsura chiar în casa acestuia şi va presupune instruirea localnicilor în tehnici şi meşteşuguri tradiţionale. Printul Charles :”Sunt foarte fericit că astăzi lansăm acestă fundaţie cu sediul aici, în Viscri, şi mai exact chiar în această casă care va fi folosită pentru educaţie şi învăţarea unor meserii şi sperăm că astfel vom putea contribui măcar un pic la creare de oportunităţi şi de locuri de muncă pentru oameni„.

Prinţul s-a întâlnit, la reşedinţa sa din judetul Covasna, Valea Zalanului şi cu principesa Margareta şi principele Radu. Zilele şi le-a petrecut admirând frumuseţea locurilor şi casele bătrâneşti, savurând mâncarea ţarănească sau petrecând până noaptea târziu alaturi de dansatori din Harghita, care şi anul trecut au fost invitaţi să danseze la el în şură. Vineri, este ultima zi din concediul Alteţei, astfel că a planificat o excursie în podişul Hartibaciului, aflata între Braşov şi Sibiu.

SUMAR ARTICOL
NUME ARTICOL:
Prinţul Charles işi încheie Vineri concediul în România
DESCRIERE:
Viscri este o localitate de pe meleagurile Braşovului, de care moştenitorul coroanei britanice s-a îndrăgostit şi unde şi-a cumpărat chiar şi o casă.
AUTOR:
The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Monden 0 Comentarii

Benedict Cumberbatch este tată!

Benedict Cumberbatch este tată! – Benedict Cumberbatch, actorul ce îl interpretează pe Sherlock Holmes în popularul serial de televiziune, este tată! Actorul Benedict Cumberbatch și soția lui, Sophie Hunter au …]

Gabriel Cotabiţă – Dacă va supravieţui, va fi cu totul alt om

Gabriel Cotabiţă – Dacă va supravieţui, va fi cu totul alt om – Situaţia lui Gabi Cotabiţă rămâne îngrijorătoare. Artistul este în stare gravă, dar stabilă. Şansele ca el să …]

Beyonce îsi dezamăgește fanii

Beyonce îsi dezamăgește fanii – Știrea cum că, Beyonce are „un anunț important” de făcut în cadrul interviului cu Good Morning America, a pus fanii pe jar. Fanii cântareței se asteptau la o dezvăluire de proporții mari din partea acesteia, precum o a doua sarcină sau un nou turneu mondial.

În cadrul interviului de marți dimineața, Beyonce anuntă că… este vegană. Cantareața susține că acest stil de viața este foarte benefic pentru silueta sa, dar și pentru felul în care îi arată pielea, observând schimbări bune în tonusul și claritatea tenului.

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*