Prinţul Charles işi încheie Vineri concediul în România
4 iunie 2015 Comentarii 0

Prinţul Charles işi încheie Vineri concediul în România

Prinţul Charles işi încheie Vineri concediul în RomâniaPrinţul Charles işi încheie Vineri concediul în România – Viscri este o localitate de pe meleagurile Braşovului, de care moştenitorul coroanei britanice s-a îndrăgostit şi unde şi-a cumpărat chiar şi o casă. Satul adăposteşte una dintre cele mai vechi biserici fortificate săseşti, care a fost înscrisă în patrimoniul mondial UNESCO. Aflat în vacanţă  la Viscri, Prinţul Charles s-a ocupat de un proiect menit să ajute comunităţile.

Fundaţia se va desfăsura chiar în casa acestuia şi va presupune instruirea localnicilor în tehnici şi meşteşuguri tradiţionale. Printul Charles :”Sunt foarte fericit că astăzi lansăm acestă fundaţie cu sediul aici, în Viscri, şi mai exact chiar în această casă care va fi folosită pentru educaţie şi învăţarea unor meserii şi sperăm că astfel vom putea contribui măcar un pic la creare de oportunităţi şi de locuri de muncă pentru oameni„.

Prinţul s-a întâlnit, la reşedinţa sa din judetul Covasna, Valea Zalanului şi cu principesa Margareta şi principele Radu. Zilele şi le-a petrecut admirând frumuseţea locurilor şi casele bătrâneşti, savurând mâncarea ţarănească sau petrecând până noaptea târziu alaturi de dansatori din Harghita, care şi anul trecut au fost invitaţi să danseze la el în şură. Vineri, este ultima zi din concediul Alteţei, astfel că a planificat o excursie în podişul Hartibaciului, aflata între Braşov şi Sibiu.

SUMAR ARTICOL
NUME ARTICOL:
Prinţul Charles işi încheie Vineri concediul în România
DESCRIERE:
Viscri este o localitate de pe meleagurile Braşovului, de care moştenitorul coroanei britanice s-a îndrăgostit şi unde şi-a cumpărat chiar şi o casă.
AUTOR:
The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Gabriel Cotabiţă – Dacă va supravieţui, va fi cu totul alt om

Gabriel Cotabiţă – Dacă va supravieţui, va fi cu totul alt om – Situaţia lui Gabi Cotabiţă rămâne îngrijorătoare. Artistul este în stare gravă, dar stabilă. Şansele ca el să …]

Societate 0 Comentarii

Mărturisiri despre părintele Arsenie Boca

Mărturisiri despre părintele Arsenie Boca – Părintele Arsenie Boca, se naşte în 29 Septembrie 1910, în localitatea Vaţa de Sus (judeţul Hunedoara), într-o familie de ţărani simpli, Iosif şi Cristina …]

Cultura/Educatie 0 Comentarii

Pluto, mesaj de dragoste către Pământ!

Pluto, mesaj de dragoste către Pământ – NASA a publicat o fotografie a planetei Pluto, observându-se clar imaginea unei inimi pe suprafața sa – „Pluto trimite mesaj de dragoste către …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*