Prințul Charles își învață nepotul să grădinărească | Oare urmează o vacanță în România?
1 aprilie 2016 Comentarii 0

Prințul Charles își învață nepotul să grădinărească | Oare urmează o vacanță în România?

Prințul Charles își învață nepotul să grădinărească | Oare urmează o vacanță în România?

Că Prințul Charles este îndrăgostit de natură și de peisajele rustice din România am aflat deja, însă se pare că și-ar dori foarte mult ca și nepotul său să îi împărtășească această pasiune. 

Prințul Charles, moștenitor al tronului Regatului Unit, a sădit „un arbore sau doi” la reședința Highgrove House împreună cu nepotul său George, în încercarea de a-l atrage pe acesta spre grădinărit, una dintre marile pasiuni ale Prințului de Wales, după cum a mărturisit într-un interviu pentru „Gardeners’ Question Time” al postului BBC Radio 4.

Printul_George_EPA_3.jpg

„Important este că l-am făcut să planteze un arbore sau doi, i-am plantat împreună”, a spus Prințul de Wales, apreciind că așa se procedează când copiii sunt foarte mici. Apoi, „de câte ori vin, le spui: Ai văzut cât a crescut arborele?”, a mai spus acesta.

El a povestit că are „amintiri foarte plăcute” de când planta propriile flori în grădina casei bunicii sale Elisabeta (mama actualului monarh, Elisabeta a II-a), și a afirmat că grădinăritul este ceva „minunat și terapeutic”.

Dacă micuțul Prinț George îi va împărtăși această pasiune, n-ar fi exclus să își dorească apoi să își însoțească bunicul în vizitele sale dese în satele din Transilvania.

Post-ul Prințul Charles își învață nepotul să grădinărească | Oare urmează o vacanță în România? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Prințul Charles își învață nepotul să grădinărească | Oare urmează o vacanță în România?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali, nou delir după umilință: ”Să nu-l mai văd pe Guilherme, la juniori cu el! Mai bine joc fără fundaș stânga. Trebuia să fi pasat doar cu portarul și cu Varela tot meciul, la 0-0!”

Gigi Becali, nou delir după umilință: ”Să nu-l mai văd pe Guilherme, la juniori cu el! Mai bine joc fără fundaș stânga. Trebuia să fi pasat doar cu portarul și …]

Sport 0 Comentarii

OFICIAL. Lucian Bute va lupta pe 28 noiembrie pentru centura IBF, cu britanicul James DeGale

OFICIAL. Lucian Bute va lupta pe 28 noiembrie pentru centura IBF, cu britanicul James DeGale – Boxerul român Lucian Bute va lupta pe 28 noiembrie pentru titlul mondial IBF la …]

Sport 0 Comentarii

”Pinalti” a profitat de o fată din Popești- Leordeni, pentru a spăla banii de la Microsoft

”Pinalti” a profitat de o fată din Popești- Leordeni, pentru a spăla banii de la Microsoft – Jurnalistul Ionel Stoica, de la cotidianul ”Adevărul”, a povestit un pasaj petrecut astăzi, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*