Warning: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 in /home/stiriab/public_html/extensii/seo/modules/title_meta_format/init.social.php on line 481
3 mai 2016 Comentarii 0

Probleme pentru Rapid! Peste 27% din acţiunile clubului, scoase la vânzare de un executor judecătoresc pentru o datorie

Probleme pentru Rapid! Peste 27% din acţiunile clubului, scoase la vânzare de un executor judecătoresc pentru o datorie

Executorul judecătoresc Dobra, Coşoreanu şi Asociaţii a scos la licitaţie un pachet de aproape 28% din capitalul social al clubului Rapid, informează dolce-sport.ro.

Anunțul apare postat pe siteul oficial al executorului judecătoresc: ”1.520.818 de acţiuni deţinute de către debitorul Moraru Valerii, în valoare nominală de 2 lei/acţiune, reprezentând 27,3935% din capitalul social al FOTBAL CLUB RAPID S.A. cu sediul în Bucureşti, str. Diaconu Coresi nr. 53, sector 1,– societate în insolvență – prin administrator judiciar Brihac Aurel din cadrul Cabinetului Individual de Insolvenţă, cu sediul în Slobozia, str. Mihai Eminescu, bl. 66, sc. B, et. 3, ap. 10, judeţul Ialomiţa, având o valoare de piaţă de 0,77 lei/acţiune”.

În cazul în care preţul oferit de cumpărători pentru pachetul iniţial de 1.520.818 acţiuni nu va acoperi suma ce urmează a fi recuperată, SCPEJ Dobra, Coşoreanu şi Asociaţii va putea majora numărul de acţiuni ce vor fi vândute, până la recuperarea integrală a debitului datorat sau, atunci când acest lucru nu este posibil, până la numărul maxim de 5.258.612 acţiuni deţinute de către debitor, reprezintand 94,7202% din capitalul social al Fotbal Club Rapid SA, având o valoare de piaţă.

În încercarea de a achita datoriile de aproape 4 milioane de euro pe care le are clubul – sumă ce trebuie achitată până în mai 2017, data până la care e valabil actualul plan de reorganizare – acționarul Valerii Moraru a căutat și alți investitori, dar fără succes, informează digisport.ro. A spus în câteva rânduri că este pe cale să ajungă la o înțelegere pentru cooptarea altor persoane în acționariat, dar discuțiile nu s-au finalizat, până la urmă.

Conducerea a considerat că aceasta ar fi cea mai bună variată de a atrage și investitori. Executarea silită vine, astfel, în ajutorul omului de afaceri, al clubului, dar și al băncii la care a făcut împrumutul.

„Multă lume a crezut că glumesc, atunci când am spus că vreau să vând sau că vreau să vină cineva alături de noi. Acum, cei care sunt interesați să cumpere acțiuni la Rapid o pot face. Dacă cineva vrea mai mult de 27% și vrea să fie acționar majoritar, vom scoate la vânzare 51% din acțiuni”, a declarat Valerii Moraru, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Post-ul Probleme pentru Rapid! Peste 27% din acţiunile clubului, scoase la vânzare de un executor judecătoresc pentru o datorie apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Probleme pentru Rapid! Peste 27% din acţiunile clubului, scoase la vânzare de un executor judecătoresc pentru o datorie

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

9 LUCRURI PE CARE SĂ NU LE PUI NICIODATĂ LA MICROUNDE / VIDEO

9 LUCRURI PE CARE SĂ NU LE PUI NICIODATĂ LA MICROUNDE / VIDEO – Te-ai întrebat vreodată ce s-ar întimplă dacă ai pune în cuptorul cu microunde aceste obiecte? Frații Eugen Anghel și Grigore Anghel sunt …]

Sport 0 Comentarii

UEFA a prezentat componența urnelor pentru Euro 2016! ^Tragerea la sorți va avea loc pe 12 decembrie

UEFA a prezentat componența urnelor pentru Euro 2016! ^Tragerea la sorți va avea loc pe 12 decembrie – UEFA a prezentat astăzi cum ar putea arăta urnele pentru tragerea la sorţi …]

Sport 0 Comentarii

”Gigi” Duru începe depunctarea echipelor din Liga I: ”9 cluburi dintre 14 au raportat datorii”

”Gigi” Duru începe depunctarea echipelor din Liga I: ”9 cluburi dintre 14 au raportat datorii” – Pe site-ul frf.ro, directorul Administratiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a făcut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*