22 aprilie 2016 Comentarii 0

Profesorii primesc înapoi sporurile și diferențele salariale din perioada 2008-2011

Profesorii primesc înapoi sporurile și diferențele salariale din perioada 2008-2011

Deputații vor să le facă dreptate dascălilor cărora, în perioada 2008-2011 li s-au tăiat serios salariile și au decis să restituie sporurile și diferentele salariale restante din această perioadă.

Pentru a beneficia de plata sporurilor și cresterilor salariale restante din 2008-2011, cadrele didactice nu trebuie să mai dea în judecată Guvernul, ci banii li se vor vira eșalonat la leafă, au hotărât aleșii.

De banii restanți beneficiază personalul didactic din învățământul de stat care, până la data intrării în vigoare a legii adoptate de Camera Deputaților, nu a primit diferențele salariale pentru perioada octombrie 2008-mai 2011.

Legea urmează să ajungă la promulgare la președintele Klaus Iohannis. Dascălii care nu și-au luat banii cuveniți prin decizie a instanțelor vor primi aceste drepturi eșalonat, pe o perioadă de cinci astfel: în primul an 5%, în al doilea an 10%, in al treilea an 25%, în al patrulea an 25%, în al cincilea an 35%, din valoarea diferențelor salariale.Sumele de bani restante vor fi restituite anual, esalonat, in tranșe trimestriale egale.

Post-ul Profesorii primesc înapoi sporurile și diferențele salariale din perioada 2008-2011 apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Profesorii primesc înapoi sporurile și diferențele salariale din perioada 2008-2011

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Roxana Vancea, IMAGINI FIERBINȚI la volan. A renunțat aproape complet la haine | FOTO

Roxana Vancea, IMAGINI FIERBINȚI la volan. A renunțat aproape complet la haine | FOTO – Roxana Vancea este una dintre cele mai apetisante prezențe feminine din showbizul de la noi. …]

Sport 0 Comentarii

Gașca nebună din Regie s-a adunat la restaurant

Gașca nebună din Regie s-a adunat la restaurant – Foștii fotbaliști de la Sportul Studențesc s-au adunat la restaurant, pentru a depăna amintiri din perioada în care făceau furori în …]

Sport 0 Comentarii

Cuba a început să “exporte” fotbalişti. Un atacant şi un fundaş au plecat în Mexic

Cuba a început să “exporte” fotbalişti. Un atacant şi un fundaş au plecat în Mexic – Atacantul Maykel Reyes și fundașul Abel Martinez au primit autorizația să semneze un contract …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*