28 aprilie 2016 Comentarii 0

Prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea de Înviere

Prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea de Înviere

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit acesteia, vremea va fi caldă, dar instabilă. Atât în noaptea de Înviere, cât și în prima zi de Paște vor fi ploi în majoritatea regiunilor țării.

PROGNOZA METEO pentru VINERI

ÎN ŢARĂ
În majoritatea zonelor, vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20…25 l/mp, în special la deal şi la munte. Vor fi mai ales averse, însoţite local de descărcări electrice. În est şi în sud-est valorile termice se vor situa în jurul celor normale la sfârşit de aprilie, cerul va fi parţial noros, iar ploile se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în regiunile sud-estice, dar izolat şi în restul teritoriului, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 11 grade.

LA BUCUREŞTI
Valorile termice vor fi normale pentru sfârşitul lunii aprilie. Cerul va avea înnorări şi, mai ales spre seară și noaptea, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

LA MUNTE: Vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar se vor semnala averse și descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20…25 l/mp, în zona Carpaților Orientali și Meridionali. Vântul va prezenta unele intensificări.

PROGNOZA METEO pentru SÂMBĂTĂ

 LA MUNTE: Pe parcursul zilei, temporar înnorările se vor accentua, cu caracter local va ploua, iar cantitățile de apă izolat vor fi mai însemnate îndeosebi în zona Carpaților Orientali, unde se vor întregistra până la 15…20 l/mp, în timp ce în cursul nopții cerul va fi variabil la parţial noros și doar în primele ore izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură apropiate de cele climatologic specifice acestei date din an.

LA BUCUREŞTI
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul lunii aprilie. În cursul zilei, vor fi înnorări şi temporar va ploua slab, iar noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ

LA MUNTE: Ziua, cerul va fi variabil cu înnorări temporare în zona Carpaților Orientali și Meridionali unde îndeosebi după orele prânzului cu caracter local se vor semnala ploi de scurtă durată. Începând cu orele serii, nebulozitatea se va accentua, însă doar în masivele sud-vestice va ploua, iar pe spații mici se vor putea cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul nopții în zona Munților Banatului. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

 

 

 

Post-ul Prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea de Înviere apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea de Înviere

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, președintele de imagine al Stelei, și-a propus să facă unele schimbări în viața sa, iar prima decizie a fost luată în urmă cu două luni, când a renunțat la țigări.

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, președintele de imagine al Stelei, și-a propus să facă unele schimbări în viața sa, iar prima decizie a fost luată în urmă cu două …]

Sport 0 Comentarii

Decalogul lui Marius Ionescu. Unde trebuie să ții telefonul când alergi

Decalogul lui Marius Ionescu. Unde trebuie să ții telefonul când alergi – Maratonistul Marius Ionescu, sportiv calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, prezintă, pe blogul său, mariusionescu.ro, un …]

Sport 0 Comentarii

Un copil din Ploiești, rănit grav după ce o bucată de tablă s-a desprins de pe un bloc aflat în reabilitare

Un copil din Ploiești, rănit grav după ce o bucată de tablă s-a desprins de pe un bloc aflat în reabilitare – Un copil în vârstă de 9 ani din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*