21 aprilie 2016 Comentarii 0

PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea de Florii

PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea de Florii

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit acesteia, vremea se va mai încălzi dar va fi în continuare instabilă.

PROGNOZA METEO pentru VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea va continua să se încălzească, astfel încât, temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 14 şi 24 de grade şi minime între 3 şi 11 grade, mai scăzute spre -1…0 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde vor mai fi condiţii de brumă. Cerul va fi mai mult senin, în cursul zilei, iar noaptea se va înnora treptat, în majoritatea regiunilor, dar numai izolat, în sud-vest, este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi la munte.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va încălzi faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul zilei, dar cu înnorări spre sfârşitul nopţii.  Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei, iar noaptea se va înnora treptat, dar numai izolat în Munții Banatului este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului va creşte uşor.

PROGNOZA METEO pentru SÂMBĂTĂ

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi temporar noros, dar numai trecător va fi posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

LA MUNTE

Vremea va deveni în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea. Punctiform vor fi condiţii de grindină. Variațiile termice vor fi nesemnificative.

PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ

LA MUNTE

Vremea va fi în general instabilă cu înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în cea mai mare parte a zonei montane. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Izolat va cădea grindină. Spre sfârşitul nopţii, pe creste precipitaţiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperatura aerului va fi în scădere ușoară.

 

Post-ul PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea de Florii apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea de Florii

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Președintele Americii, în ultima vizită oficială în Germania

Președintele Americii, în ultima vizită oficială în Germania – Cel mai puternic om al lumii, Barak Obama, se află de astăzi în orașul german Hanovra pentru a discuta cu cancelarul …]

Sport 0 Comentarii

Marian Rada a revenit în fotbal, ca antrenor al unei rivale a Rapidului

Marian Rada a revenit în fotbal, ca antrenor al unei rivale a Rapidului – Fostul antrenor al Rapidului, Marian Rada, revine în fotbal, după o perioadă de câteva luni petrecute …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*