27 aprilie 2016 Comentarii 0

PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vremea va fi caldă în București, joi și vineri, însă de sâmbătă revin ploile. Din fericire, meteorologii anunță că ploile vor fi de scurtă durată.

PROGNOZA METEO JOI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse şi descărcări electrice, în cursul zilei local în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării, precum şi la munte, dar numai izolat în rest, iar noaptea îndeosebi în Banat şi zona Munţilor Apuseni, unde pe arii restrânse cantităţile de apă pot depăşi 15 l/mp.

Vântul va sufla cu intensificari în timpul ploilor, dar şi în zona montană înaltă. Continua să se încălzească uşor, astfel încât temperaturile maxime, apropiate de cele normale în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra între 13 grade in Dealurile de vest și 24 de grade in sudul Munteniei.

În București, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată, cu cerul variabil si maxime de 22, 23 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în majoritatea regiunilor, exceptând pe cele sud-estice, unde ploile se vor semnala doar izolat.

Vor fi şi averse, însoţite de descărcări electrice, iar izolat, cu precădere în zonele montane şi submontane, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. În timpul nopţii, pe crestele montane, trecător vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în timpul ploilor, iar în cursul zilei și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade in Dealurile de vest și cel mult 23 de grade in sudul Munteniei.

În București, valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale pentru sfârşitul lunii aprilie. Cerul va avea înnorări mai ales spre seară și noaptea, când temporar va ploua și sunt posibile descărcările electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 21, 22 de grade

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Înnorările vor fi mai accentuate în Maramureș, Transilvania, Moldova și la munte, unde local va ploua. Cu totul izolat, este posibil să se înregistreze cantități de apă de până la 20, 25 l/mp, cu precădere în zona Carpaților Orientali. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată.

Pe parcursul nopții, cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore în regiunile nordice și nord-estice, iar în a doua parte a intervalului în cele sud-vestice, însă numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla cu intensificări trecătoare în est. Valorile termice se vor încadra în limite normale pentru această dată, exceptând partea de nord și nord-est a teritoriului, unde vor fi ușor mai scăzute, adica maxime cuprinse între 13 grade in nordul Moldovei si și 22 grade in Lunca Dunarii.

În București, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 8, 10 grade.

Post-ul PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea în următoarele zile apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea în următoarele zile

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Olăroiu și Al Ahli face legea în Emirate. Maximum de puncte după șapte meciuri / VIDEO

Olăroiu și Al Ahli face legea în Emirate. Maximum de puncte după șapte meciuri / VIDEO – Al Ahli, antrenată de Cosmin Olăroiu, care a ratat recent trofeul Ligii Campionilor …]

Sport 0 Comentarii

Se știu semifinalele la AO: Djokovici – Federer și Raonici – Murray

Se știu semifinalele la AO: Djokovici – Federer și Raonici – Murray – În cea de-a 10-a zi de la Australian Open, canadianul Miloș Raonici (cap de serie numărul 13), …]

Sport 0 Comentarii

Spania – 27. Atletico Madrid vrea s-o țină la respect pe Real Madrid / LIVE

Spania – 27. Atletico Madrid vrea s-o țină la respect pe Real Madrid / LIVE – SPANIA, etapa a 27-a Meciurile de marți Atletico Madrid – Real Sociedad (ora 22.00) …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*