1 mai 2016 Comentarii 0

Prognoza meteo | Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Prognoza meteo | Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru săptămâna viitoare. Potrivit acesteia, prima și a doua zi de Paște ne vom bucura de vreme frumoasă, după care vor veni ploile în toată țara și temperaturile vor mai scădea.

PROGNOZA METEO pentru LUNI

ÎN ŢARĂ
Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de mediile climatologice ale perioadei. În timpul zilei, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, în special în sud-vestul ţării şi la munte. Noaptea înnorările se vor accentua în regiunile sudice, unde va ploua local. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales în sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade.

LA BUCUREŞTI
Valorile de temperatură vor scădea uşor, dar se vor menţine apropiate de cele specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros şi va ploua, îndeosebi noaptea. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua, local în nord şi pe arii extinse în restul ţării, iar în jumătatea de sud, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în regiunile sudice și la munte. Temperaturile maxime, în scădere accentuată în sudul teritoriului, se vor încadra între 10 grade în Subcarpaţii Getici şi depresiuni şi 20 de grade în Maramureş, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi instabilă şi se va răci. Cerul va fi înnorat, va ploua, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării. Îndeosebi ziua, cerul va fi mai mult noros şi va ploua în sud-est, centru şi la munte şi pe arii restrânse în rest. În zona montană înaltă, izolat vor fi şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales în jumătatea de est a ţării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 10 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, în special în timpul zilei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL
05.05.2016 ORA 09 – 08.05.2016 ORA 09

ÎN ŢARĂ
În jumătatea de est va ploua temporar, iar valorile termice vor fi, în general, mai coborâte decât cele specifice primei decade a lunii mai. În restul ţării, temperatura aerului se va situa în jurul normelor climatologice, iar ploile îşi vor face apariţia pe spaţii mai mici.

LA BUCUREŞTI
În primele două zile ale intervalului, temperatura aerului va fi apropiată de normele climatologice specifice perioadei, apoi vremea va deveni rece. Temporar va ploua.

Post-ul Prognoza meteo | Cum va fi vremea săptămâna viitoare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Prognoza meteo | Cum va fi vremea săptămâna viitoare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

PRELIMINARII EURO 2016, FEROE – ROMÂNIA (duminică, ora 19:00, TVR 1). ^Anghel Iordănescu a găsit scuza. Se teme de terenul sintetic pe care se va juca meciul. ”Doar jucătorii din Liga 1 sunt obișnuiți”

PRELIMINARII EURO 2016, FEROE – ROMÂNIA (duminică, ora 19:00, TVR 1). ^Anghel Iordănescu a găsit scuza. Se teme de terenul sintetic pe care se va juca meciul. ”Doar jucătorii din …]

Sport 0 Comentarii

Vești proaste pentru ”câini”. ^Viorel Duru: ”Dinamo are zero şanse să obţină derogare de la UEFA pentru cupele europene”

Vești proaste pentru ”câini”. ^Viorel Duru: ”Dinamo are zero şanse să obţină derogare de la UEFA pentru cupele europene” – Directorul Administraţiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, …]

Sport 0 Comentarii

Gică Popescu a suferit doar traume psihice, nu și modificări fizice, în cele 611 de zile în care a pătimit după gratii! ^Vopsit, dar neschimbat!

Gică Popescu a suferit doar traume psihice, nu și modificări fizice, în cele 611 de zile în care a pătimit după gratii! ^Vopsit, dar neschimbat! – Gică Popescu (48 de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*