3 mai 2016 Comentarii 0

Prognoza meteo pentru miercuri și joi. Temperaturile minime scad până la 2 grade

Prognoza meteo pentru miercuri și joi. Temperaturile minime scad până la 2 grade

Administrația Națională de Meteorologie anunță și pentru zilele următoare vreme rece și ploi pe arii extinse. În Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali cantităţile de apă cumulate vor depăşi local 20…25 l/mp.

În țară

La munte, la altitudini de peste 1700 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în est şi în sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, dar şi în zona montană, unde rafalele vor depăşi 70 km/h.

Temperaturile maxime, în general cu mult mai scăzute decât cele obişnuite ale datei, se vor încadra la nivelul întregii ţări între 11 şi 22 de grade, valorile mai ridicate fiind în nord-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade.

La București

Vremea se va menţine închisă şi deosebit de rece pentru acestă dată. Mai ales în prima parte a intervalului, temporar va ploua, iar vântul va mai prezenta unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.

JOI

În țară

Valorile termice diurne, în creştere faţă de ziua anterioară îndeosebi în regiunile extracarpatice, se vor apropia de mediile climatologic specifice acestei date din an, astfel că se vor înregistra maxime cuprinse între 15 şi 23 de grade şi minime între 4 şi 12 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi locale, mai ales ziua, în sudul, centrul şi estul ţării, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în special în Moldova, Dobrogea şi la munte, unde vor fi intervale de timp în care la rafală se vor depăşi viteze de 50…55 km/h.

Post-ul Prognoza meteo pentru miercuri și joi. Temperaturile minime scad până la 2 grade apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Prognoza meteo pentru miercuri și joi. Temperaturile minime scad până la 2 grade

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Stephen Curry l-a umilit și pe marele LeBron James! Victorie la 34 de puncte pentru campioană

Stephen Curry l-a umilit și pe marele LeBron James! Victorie la 34 de puncte pentru campioană – Echipa de baschet Golden State Warriors pur și simplu nu poate fi oprită …]

Sport 0 Comentarii

Selecționerul Spaniei laudă România: ”Dacă jucați așa și la Euro, treceți de grupă!”

Selecționerul Spaniei laudă România: ”Dacă jucați așa și la Euro, treceți de grupă!” – Selecționerul Spaniei, Vicente del Bosque, a lăudat naționala României, la finalul amicalului disputat, duminică seară, pe …]

Sport 0 Comentarii

Cupa Davis, semifinale: Marea Britanie – Australia și Belgia – Argentina

Cupa Davis, semifinale: Marea Britanie – Australia și Belgia – Argentina – CUPA DAVIS – semifinale Marea Britanie – Australia (Glasgow) Belgia – Argentina (Bruxelles) Britanicii se bazează pe Andy …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*