10 mai 2016 Comentarii 0

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Cum va fi vremea în țară și la București

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Cum va fi vremea în țară și la București

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, chiar dacă temperaturile vor înregistra o ușoară creștere, ploile se vor accentua.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, ziua local în Moldova, în zonele montane şi submontane şi izolat în restul ţării, iar seara şi noaptea cu precădere în Oltenia şi Banat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate, cu viteze mai mari în sudul Banatului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp şi vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele din ziua precedentă, vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade, iar cele minime se vor încadra între 4 și 14 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va încălzi uşor, astfel că temperatura maximă va fi de 22…23 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Minima termică va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO pentru JOI

LA BUCUREŞTI
Înnorările se vor accentua treptat şi, mai ales seara şi naoaptea, vor fi averse moderate cantitativ, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi 21…22 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

Post-ul Prognoza meteo pentru următoarele zile. Cum va fi vremea în țară și la București apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Prognoza meteo pentru următoarele zile. Cum va fi vremea în țară și la București

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga Campionilor, marți, optimi, retur: Real – Roma, Wolfsburg – Gent (ora 21.45)

Liga Campionilor, marți, optimi, retur: Real – Roma, Wolfsburg – Gent (ora 21.45) – Începe returul ”optimilor” Ligii Campionilor la fotbal, manșa retur. Marți, de la 21.45 se joacă două …]

Sport 0 Comentarii

Cristiana Stancu şi Cristi Spetcu se luptă la Superkombat Milano pentru titlul mondial la kickbox

Cristiana Stancu şi Cristi Spetcu se luptă la Superkombat Milano pentru titlul mondial la kickbox – Vineri, la Milano, în aceeaşi gală Superkombat unde Cătălin Moroşanu va da piept cu …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali plusează pentru oltenii Ivan, Bancu, Matei și Vătăjelu

Gigi Becali plusează pentru oltenii Ivan, Bancu, Matei și Vătăjelu – Steaua forțează transferurile celor patru fotblaiști de la CS U Craiova, Vătăjelu, Bancu, Andrei Ivan și Mateiu. Tratativele dintre …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*