15 aprilie 2016 Comentarii 0

Prognoza METEO | Temperaturi de aproape 30 de grade

Prognoza METEO | Temperaturi de aproape 30 de grade

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, temperaturile vor fi ridicate pentru această perioadă din an.

PROGNOZA METEO pentru SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Temperaturile maxime se vor încadra între 16…18 grade în nordul litoralului şi 26…27 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 5 şi 14 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 1…2 grade. Dimineaţa izolat se va semnala ceaţă.

BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă şi va intra într-un proces de încălzire. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ

Vremea va continua să se încălzească, devenind cu mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru a doua decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua şi cu înnorări trecătoare pe parcursul nopţii când doar izolat vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar temporar şi în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 4 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Post-ul Prognoza METEO | Temperaturi de aproape 30 de grade apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Prognoza METEO | Temperaturi de aproape 30 de grade

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Atentate în Bruxelles| 75 de persoane încă sunt spitalizate, dintre care 40 se află la terapie intensivă

Atentate în Bruxelles| 75 de persoane încă sunt spitalizate, dintre care 40 se află la terapie intensivă – 75 de persoane rănite în atentatele comise pe 22 martie în capitala …]

Sport 0 Comentarii

Acord între Ucraina şi Rusia pentru un schimb de prizonieri. Pilotul ucrainean Nadiei Savcenko ar putea fi eliberat

Acord între Ucraina şi Rusia pentru un schimb de prizonieri. Pilotul ucrainean Nadiei Savcenko ar putea fi eliberat – Pilotul ucrainean Nadia Savcenko ar putea să fie eliberat. Președintele Ucrainei …]

Sport 0 Comentarii

Gnohere pleacă de la Dinamo? Ce ofertă a primit golgheterul haitian de origine franceză. Cine vine

Gnohere pleacă de la Dinamo? Ce ofertă a primit golgheterul haitian de origine franceză. Cine vine – Atacantul Harlem Gnohere (27 de ani), internațional haitian de origine franceză, adus de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*