2 aprilie 2016 Comentarii 0

Proteste violente la Bruxelles! Mai mulţi extremişti de dreapta şi antirasişti au fost reţinuţi!

Proteste violente la Bruxelles! Mai mulţi extremişti de dreapta şi antirasişti au fost reţinuţi!

Proteste violente au avut loc la Bruxelles sâmbătă, 2 aprilie. Poliția belgiană au reţinut protestatanţi de extremă dreapta, dar și antirasiști, forțele de ordine angajându-se într-o confruntare tensionată cu tineri de origine nord-africană în cartierul Molenbeek.

Autoritățile locale interziseseră orice demonstrație, temându-se de repetarea turbulențelor de duminica trecută, când poliția a recurs la tunuri cu apă pentru a-i dispersa pe cei în jur de 450 de protestatari, în majoritate extremiști de dreapta, potrivit presei locale, informează Agerpres.

Circa 400 de persoane, majoritatea de origine nord-africană, s-au adunat totuși sâmbătă în apropierea pieței comunale din Molenbeek și a stației de metrou Comte de Flandres, a indicat poliția locală, care a încercat să le convingă să se disperseze. Circa 100 de tineri au făcut o tentativă să se îndrepte spre Piața Bursei, fiind respinși de poliție. Cel puțin șapte persoane au fost reținute. „A existat un protest așteptat al extremei drepte, așa încât un număr mare de tineri s-au adunat, iar la un moment dat vreo 300-400 înconjuraseră secția de poliție”, a declarat un purtător de cuvânt al forțelor de ordine, potrivit România tv.

FOTO: rt.com

Post-ul Proteste violente la Bruxelles! Mai mulţi extremişti de dreapta şi antirasişti au fost reţinuţi! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Proteste violente la Bruxelles! Mai mulţi extremişti de dreapta şi antirasişti au fost reţinuţi!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cornel Dinu continuă tirul la adresa tricolorilor: ”Cu Grecia, a fost un solo între tobă și fluier”

Cornel Dinu continuă tirul la adresa tricolorilor: ”Cu Grecia, a fost un solo între tobă și fluier” – Fostul mare internațional Cornel Dinu a “mitraliat” echipa naţională. Expertul Dolce Sport …]

Sport 0 Comentarii

Fosta mare atletă Iolanda Balaș-Soter, decorată post-mortem

Fosta mare atletă Iolanda Balaș-Soter, decorată post-mortem – Președintele Klaus Iohannis a semnat sâmbătă decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane olimpice Iolandei Balaș-Soter, anunță Administrația Prezidențială. Șeful statului a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*