6 aprilie 2016 Comentarii 0

Proteste violente la Napoli. 5 polițiști au fost răniți

Proteste violente la Napoli. 5 polițiști au fost răniți

Proteste violente au avut loc miercuri după-amiază în oraşul italian Napoli, în timpul unei vizite a premierului Italiei, Matteo Renzi. Cel puţin cinci agenţi ai forţelor de ordine au fost răniţi.

Forţele de ordine au recurs la gaze lacrimogene şi la tunuri cu apă pentru dispersarea a sute de protestatari care au atacat cu pietre, potrivit Mediafax. Matteo Renzi, criticat pentru rata ridicată a şomajului şi pentru situaţia economico-socială din Italia, se află la Napoli pentru inaugurarea unei zone industriale în zona Bagnoli.

Primarul oraşului Napoli, Luigi de Magistris, a exprimat nemulţumire că Guvernul de la Roma nu s-a consultat cu autorităţile regionale în acest proiect, situaţie care a generat protestele. Numeroşi turişti străini au rămas blocaţi în zone din centrul oraşului Napoli din cauza protestelor.

Post-ul Proteste violente la Napoli. 5 polițiști au fost răniți apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Proteste violente la Napoli. 5 polițiști au fost răniți

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tataee: ”B.U.G. Mafia a părut o gașcă de golani”

Tataee: ”B.U.G. Mafia a părut o gașcă de golani” – Vlad Irimia, alias Tataee, de la B.U.G. Mafia și colegii lui de trupă, Dragoș Neagu (Caddillac) și Alin Demeter (Uzzi), …]

Milioane de femei vor fi protejate de abuzuri!

Milioane de femei vor fi protejate de abuzuri! – Abuzurile comise de angajatori împotriva femeilor care lucrează pentru aceștia,care nu de puține ori sunt agresate fizic au ajuns în atenția …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*