20 aprilie 2016 Comentarii 0

Putin și Obama, convorbire telefonică despre situația din Siria. Președintele rus cere închiderea graniței cu Turcia

Putin și Obama, convorbire telefonică despre situația din Siria. Președintele rus cere închiderea graniței cu Turcia

Kremlinul a anunțat că președintele rus Vladimir Putin și omologul lui american, Barack Obama, au discutat luni la telefon despre situația din Siria și au căzut de comun acord să-și intensifice colaborarea dintre forțele miltare și speciale pentru ca situația din această țară să nu degenereze.

Cei doi șefi de stat au căzut de acord, în urma discuției intense, că trebuie să colaboreze pentru a găsi o soluție politică la acest conflict. Această concluzie vine în contextul în care negocierile pentru pace de la Geneva sunt în impas, după retragerea de la discuţii a reprezentanţilor opoziţiei.

În timpul aceleiaşi convorbiri, cei doi şefi de stat au promis că vor face tot posibilul pentru ca civilii sirieni prinşi la mijloc în războiul civil să aibă acces la ajutoare umanitare.

În plus, Vladimir Putin a cerut închiderea cât mai rapidă a graniţei dintre Siria şi Turcia, pentru a împiedica infiltrarea teroriştilor din gruparea Stat Islamic.

Post-ul Putin și Obama, convorbire telefonică despre situația din Siria. Președintele rus cere închiderea graniței cu Turcia apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Putin și Obama, convorbire telefonică despre situația din Siria. Președintele rus cere închiderea graniței cu Turcia

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

ECHIPA NAȚIONALĂ. Se sfârșește epoca steliștilor la cârma tricolorilor? ^Un dinamovist în vogă, propus să îl înlocuiască pe Anghel Iordănescu în funcția de selecționer. Ce alte nume sunt vehiculate

ECHIPA NAȚIONALĂ. Se sfârșește epoca steliștilor la cârma tricolorilor? ^Un dinamovist în vogă, propus să îl înlocuiască pe Anghel Iordănescu în funcția de selecționer. Ce alte nume sunt vehiculate – …]

Sport 0 Comentarii

Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia!

Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia! – Nicolae Guţă s-a îndrăgostit din nou. De data asta …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*