Radu Vălcan, scrisoare emoţionantă pentru băieţelul lui nenăscut: „Îţi promit că o să mă las de fumat”
25 aprilie 2016 Comentarii 0

Radu Vălcan, scrisoare emoţionantă pentru băieţelul lui nenăscut: „Îţi promit că o să mă las de fumat”

Radu Vălcan, scrisoare emoţionantă pentru băieţelul lui nenăscut: „Îţi promit că o să mă las de fumat”

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Radu Vâlcan şi soţia lui, Adela Popescu, vor deveni părinţii unui băieţel. În timp ce prezentatoarea emisiunii „Vorbeşte lumea” împărtăşeşte cu prietenii de pe Facebook sentimentele care o încearcă în această perioadă, Vâlcan i-a scris fiului său… o scrisoare.

Radu Vâlcan aşteaptă cu nerăbdare să îşi strângă în braţe băieţelul şi şi-a făcut deja nenumărate planuri în ceea ce-l priveşte. Totodată, el i.a făcut copilului ce urmează să vină pe lume şi câteva promisiuni.

„Puiul meu, pentru că a mai rămas puţin timp până ne vom cunoaşte, m-am gândit să scriu câteva rânduri, gânduri pentru tine, gânduri pe care le vei citi la un moment dat. Ştii, într-o zi mă întreba cineva dacă aş schimba ceva în viaţa mea. „Nimic”, i-am spus atunci. Acum îmi dau seama că am greşit! Aş fi schimbat tot, absolut tot, pentru tine!

13082544_1247891215240170_1758444496335894921_n
Acum mi-am dat seama că emoţia pe care mi-o transmiţi, mi-am dorit-o mereu. Eşti puternic în mine, mă faci să trăiesc! Ce să mai zic, o să ai cel mai fericit părinte! Acum, azi, pot să îţi promit că nu voi fi cicălitor, pentru tine voi încerca să schimb asta. 🙂

Îţi promit că voi încerca să văd lumea asta şi altfel decât este, cinică şi egoistă! Îţi promit că voi fi un bătrânel-tinerel deschis şi înţelegător, că o să mă las de fumat. Mă rog, asta rămâne între noi, să nu-i spui maică-tii. :)) Îţi promit că voi încerca să te fac să-i iubeşti pe cei ce m-au dezamăgit, mi-ar plăcea să fii tu mai înţelept.

Gata, nu-ţi mai promit nimic, poate nu mă ţin de cuvant. Nu de alta, dar bătrâneţea o să mă facă să uit…! Un singur lucru este cert! Te iubesc!”, a scris el, pe blog.

Post-ul Radu Vălcan, scrisoare emoţionantă pentru băieţelul lui nenăscut: „Îţi promit că o să mă las de fumat” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Radu Vălcan, scrisoare emoţionantă pentru băieţelul lui nenăscut: „Îţi promit că o să mă las de fumat”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A jucat în Liga Campionilor, iar acum agonizează în fotbalul mic

A jucat în Liga Campionilor, iar acum agonizează în fotbalul mic – Sergiu Costin (36 de ani), campion cu Oțelul Galați în 2011, a abandonat corabia de la Dunăre, aflată …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Costea, la judecată! ^Un organism federal a ratificat despărțitea atacantului-parior de echipa FC Voluntari

Mihai Costea, la judecată! ^Un organism federal a ratificat despărțitea atacantului-parior de echipa FC Voluntari – Întrunită miercuri, 13.01.2016, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadru FRF a luat …]

Sport 0 Comentarii

Bancul de joi. Amor cu soţia

Bancul de joi. Amor cu soţia – Doi prieteni din copilărie: -Cu toate că trăim în 2016 eu nu am facut amor cu soţia mea decât în noaptea nunţii. Tu? -Eu am făcut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*