17 aprilie 2016 Comentarii 0

Rafael Nadal se reconfirmă rege pe zgură. A triumfat la Monte Carlo, reușind sâ câștige primul titlu în 2016

Rafael Nadal se reconfirmă rege pe zgură. A triumfat la Monte Carlo, reușind sâ câștige primul titlu în 2016

Primul titlul în 2016 a sosit, în sfârșit, pentru Rafael Nadal (29 de ani și locul 5 ATP). Spaniolul a câștigat finala de la Monte Carlo, după un meci epuizant, întins pe durata a două ore și 45 de minute, cu francezul Gael Monfils, pe care îl conducea cu 11-2 la general.

Rafael Nadal a câștigat al 9-lea titlu la Monte Carlo, disputând a 10-a finală pe zgura din Principatul Monaco. Totodată, Nadal s-a aflat duminică la a 100-a finală în circuitul ATP.

 

 

 

 

Post-ul Rafael Nadal se reconfirmă rege pe zgură. A triumfat la Monte Carlo, reușind sâ câștige primul titlu în 2016 apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Rafael Nadal se reconfirmă rege pe zgură. A triumfat la Monte Carlo, reușind sâ câștige primul titlu în 2016

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Vești bune dinspre Simona Halep: ^”Mă simt bine atât fizic, cât și mental”. Când se va opera de deviație de sept

Vești bune dinspre Simona Halep: ^”Mă simt bine atât fizic, cât și mental”. Când se va opera de deviație de sept – Simona Halep (24 de ani, 3 WTA) a …]

Sport 0 Comentarii

Scrisoare deschisă pentru Valerii Moraru: “Nici Ceauşescu nu ne-a băgat pumnul în gură, darămite un venetic ca dumneata!”

Scrisoare deschisă pentru Valerii Moraru: “Nici Ceauşescu nu ne-a băgat pumnul în gură, darămite un venetic ca dumneata!” – Finanţatorul Rapidului, Valerii Moraru, este contestat din ce în ce mai …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*