8 aprilie 2016 Comentarii 0

Răfuială la Cluj din cauza oilor! Doi oameni au ajuns la spital în stare critică

Răfuială la Cluj din cauza oilor! Doi oameni au ajuns la spital în stare critică

Un cioban şi angajatul său au ajuns pe mâna chirurgilor din Cluj-Napoca, după ce au fost atacaţi şi bătuţi crunt de patru indivizi.

Doi bărbaţi, un cioban şi un angajat de-al său, au ajun la spital după ce au fost atacaţi de persoane rămase încă neidentificate. Potrivit unor surse neoficiale, unul dintre atacatori este un luptător MMA. Agresorii sunt încă în libertate, însă poliţiştii se află pe urmele lor.

Un apropiat al uneia dintre victime, un cioban din Jucu de Sus, a declarat pentru Vocea Transilvaniei, sub protecţia anonimatului, că acesta a fost atacat de patru agresori. Ciobanul a ajuns pe masa de operaţii la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, în timp ce angajatul său de la stână a ajuns la Clinica de Ortopedie, având fracturi deschise la nivelul membrelor.

Potrivit unor informaţii neoficiale, totul ar fi pornit de la faptul că oile ciobanului au intrat pe păşunea aflată în proprietatea părinţilor unuia dintre agresori.

Post-ul Răfuială la Cluj din cauza oilor! Doi oameni au ajuns la spital în stare critică apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Răfuială la Cluj din cauza oilor! Doi oameni au ajuns la spital în stare critică

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Arcada Galați și-ar putea adjudeca bronzul la volei. Rezultate din Divizia A1 masculină

Arcada Galați și-ar putea adjudeca bronzul la volei. Rezultate din Divizia A1 masculină – Rezultatele și programul finalei pentru locurile 1-2 în Divizia A1 masculine la volei, conform voleiromania.ro: Duminică, …]

Sport 0 Comentarii

Cabral s-a reapucat de sport! A ajuns să cântărească 130 de kilograme! „Am o relaţie specială cu ceafa”

Cabral s-a reapucat de sport! A ajuns să cântărească 130 de kilograme! „Am o relaţie specială cu ceafa” – După o lungă perioadă de timp, în care nu a mai …]

Sport 0 Comentarii

Ce tragedie! Un tânăr fotbalist din Bundesliga a murit într-un accident împreună cu alți doi prieteni!

Ce tragedie! Un tânăr fotbalist din Bundesliga a murit într-un accident împreună cu alți doi prieteni! – Dramă de proporții în fotbalul german. Tânărul Niklas Feierabend, un jucător în vârstă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*