8 aprilie 2016 Comentarii 0

Răspunsul amuzant dat de şeful unui magazin, unui client nemulţumit de îngheţata cumpărată

Răspunsul amuzant dat de şeful unui magazin, unui client nemulţumit de îngheţata cumpărată

Tânărul Dav Nash a cumpărat o cutie de îngheţată de la respectivul supermarket, dar a observat că, deşi pe lista de ingrediente era trecută şi ciocolata, aceasta lipsea din compoziţie. Absolvent la Literatură, Dav a făcut o plângere direct pe pagina de Facebook a retailer-ului, făcând o adevărată poveste din „păţania” lui.

„A fost odată ca niciodată un mic magazin care producea un foarte special ‘Cornetto’. Acesta nu avea niciun pic de lapte şi conţinea o îngheţată delicioasă de vanilie şi capşune, prinsă într-un cornet crocant, învelit în ciocolată, cu un topping de capşună în mijloc. Toată lumea s-a bucurat de această creaţie minunată. Până într-o zi fatidică. Imaginaţi-vă oroarea simtită de cumpărătorii care nu bănuiau nimic din ce avea să se întâmple. După ce au dezvelit cu grijă desertul, au dat peste un cornet moale, fără viaţă… flasc. Ciocolata dispăruse! Cornetul nu mai era o dovadă vie a măiestriei patiserilor. Gata cu capătul satisfăcător din ciocolată”, a scris el, pe pagina de Facebook a respectivului magazin, potrivit Daily Mail.

Deşi nu se aştepta, clientul nemulţumit a primit un răspuns pe măsura plângerii lui. Reprezentantul magazinului a „ţesut” şi el o poveste, în care a explicat ce de îngheţata nu conţinea ciocolată.

„A fost odata ca niciodată un client în magicul regat al Tescodoniei, care a cumpărat nişte cornete de îngheţată delicioasă. Dar vai, piticii din sătucul ciocolatiu, care fac produsele noastre pe bază de ciocolată, au fost atacaţi de un dragon nemilos, care a transformat ciocolata în scrum. Clientul a rămas fără unul dintre cele mai vitale ingrediente, într-o tragică zi în Tescodonia”, este doar o parte din răspunsul celor de la magazin.

Ulterior, clientului i s-a cerut bonului produsului de care nu a fost mulţumit, pentru a primi banii înapoi.

 

 

Post-ul Răspunsul amuzant dat de şeful unui magazin, unui client nemulţumit de îngheţata cumpărată apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Răspunsul amuzant dat de şeful unui magazin, unui client nemulţumit de îngheţata cumpărată

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Adriana Bahmuţeanu, mesaj sfâşietor pentru Marian Dârţă! „Dumnezeu să fie cu tine”

Adriana Bahmuţeanu, mesaj sfâşietor pentru Marian Dârţă! „Dumnezeu să fie cu tine” – Aflat pe un pat de spital, Marian Dârţă este susţinut moral de toţi cei care îl cunosc …]

Sport 0 Comentarii

Pregătirile sunt în toi. Ce pretenţii are Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucureşti

Pregătirile sunt în toi. Ce pretenţii are Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucureşti – Cel mai aşteptat concert al lunii mai, se află la doar câteva zile distanţa. Starul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*