5 aprilie 2016 Comentarii 0

Răspunsul Guvernului din Panama după ce țara a fost adăugată de Franța pe lista neagră a paradisurilor fiscale

Răspunsul Guvernului din Panama după ce țara a fost adăugată de Franța pe lista neagră a paradisurilor fiscale

Panama ar putea să ia contramăsuri împotriva Franței. Guvernul din Ciudad de Panama va răspunde cu măsuri similare luate de Franța, potrivit șefului cancelariei prezidențiale panameze. Declarațiile vin după ce executivul de la Paris a anunțat că va reintroduce țara pe lista neagră a paradisurilor fiscale.

Mai mult, șeful cancelariei preşedinţiale panameze a afirmat că la aceeaşi soartă ar trebui să se aştepte orice executiv naţional care urmează calea Parisului.

Totodată, acesta a susţinut că Panama va coopera în orice anchetă care va demara pe baza scurgerii masive de informaţii. El a explicat, totuși, că nicio companie panameză nu a fost până în acest moment învinuită de vreo crimă financiară, relatează News.ro.

Panama Papers conţine informaţii despre mai mult de 200 de mii de entităţi offshore, conectate la persoane de pe tot mapamondul. Documentele oferă detalii privind afacerile secrete a 128 politicieni şi demnitari din întreaga lume.

Foto: EPA

 

Post-ul Răspunsul Guvernului din Panama după ce țara a fost adăugată de Franța pe lista neagră a paradisurilor fiscale apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Răspunsul Guvernului din Panama după ce țara a fost adăugată de Franța pe lista neagră a paradisurilor fiscale

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tragediile care au zguduit fotbalul românesc. Hîldan, Vrăbioru, Neamțu și Baicu s-au prăbușit pe teren!

Tragediile care au zguduit fotbalul românesc. Hîldan, Vrăbioru, Neamțu și Baicu s-au prăbușit pe teren! – Șocul produs de vestea că încă un fotbalist și-a găsit sfârșitul pe terenul de …]

Sport 0 Comentarii

Florentina Marincu are ambiţii mari: vrea medalie sau record personal la Rio

Florentina Marincu are ambiţii mari: vrea medalie sau record personal la Rio – Florentina Marincu a fost desemnată astăzi cea mai bună atletă din judeţul Hunedoara în anul 2015. Chiar …]

Sport 0 Comentarii

Probleme în NHL: tot mai mulți hocheiști sunt depistați pozitiv la cocaină

Probleme în NHL: tot mai mulți hocheiști sunt depistați pozitiv la cocaină – În condițiile în care stă să înceapă noua ediție a National Hockey League (NHL), liga profesionistă nord-americană …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*