11 mai 2016 Comentarii 0

Răspunsul incredibil al Hexi Pharma după ce s-a dovedit că a diluat dezinfectanții: ”Ne cerem scuze”

Răspunsul incredibil al Hexi Pharma după ce s-a dovedit că a diluat dezinfectanții: ”Ne cerem scuze”

Reprezentanții companiei au anunțat că-și cer scuze după ce un raport prezentat de Guvern a arătat că substanțele distribuite de această firmă au fost diluate și de zece ori. 

Primele rezultate oficiale cu privire la analizele făcute dezinfectanților distribuiți de Hexi Pharma arată că aceștia au fost diluați de 10 ori. Acesta este răspunsul unei anchete administrative, iar reprezentanții Guvernului au anunțat că se în calcul acționarea în judecată a companiei.

Toate probele analizate sunt neconforme, au declarat reprezentanții Guvernului, într-o conferință de presă, despre produsele Hexi Pharma.

Analizele făcute de ICECHIM asupra unor produse biocide de la Hexi Pharma arată diferențe mari de concentrații între valoarea declarată și cea constatată în laborator.

 Astfel, la clorură de amoniu, valoarea declarată era 15%, iar cea măsurată – 5,18%. La un produs cu iod, valoarea declarată era 10%, cea măsurată – 7,41%. La Glutaraldehidă, valoarea declarată era 12%, iar cea declarată – 1,23%, a spus dr. Victor Strâmbu.
Compania Hexi Pharma a transmis ”Ne cerem scuze”, în urma acestui anunț, cât și faptul că-și va retrage toate produsele.

Post-ul Răspunsul incredibil al Hexi Pharma după ce s-a dovedit că a diluat dezinfectanții: ”Ne cerem scuze” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Răspunsul incredibil al Hexi Pharma după ce s-a dovedit că a diluat dezinfectanții: ”Ne cerem scuze”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Al doilea descălecat al REG(H)ELUI. Reghecampf și staff-ul său încasează 2.800.000 de euro dacă duc Steaua în grupele Ligii Campionilor! ”Sunt fericit și mă simt bine!”. Vineri, antrenorul conduce prima ședință de pregătire și face prima conferință de presă

Al doilea descălecat al REG(H)ELUI. Reghecampf și staff-ul său încasează 2.800.000 de euro dacă duc Steaua în grupele Ligii Campionilor! ”Sunt fericit și mă simt bine!”. Vineri, antrenorul conduce prima …]

Sport 0 Comentarii

Reacții după intrare lui Gică Hagi în Hall of Fame! FRF este atacată, fiindcă se laudă cu meritele ”Regelui”, pe care l-a umilit în trecutul apropiat: ^”Mostră de ipocrizie! Kassai era mic copil!”

Reacții după intrare lui Gică Hagi în Hall of Fame! FRF este atacată, fiindcă se laudă cu meritele ”Regelui”, pe care l-a umilit în trecutul apropiat: ^”Mostră de ipocrizie! Kassai …]

Apariție bizară! Cum a ieșit Mickey Rourke pe stradă. A făcut pipi pe el?| FOTO ÎN ARTICOL

Apariție bizară! Cum a ieșit Mickey Rourke pe stradă. A făcut pipi pe el?| FOTO ÎN ARTICOL – Apariție bizară! Michey Rourke a șocat pe toată lumea atunci când a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*