Răsturnare de situaţie. Angelica Constantin vrea să-i dea fetiţa înapoi Luminţei Anghel: „Am greşit şi-mi cer mii de scuze”
26 aprilie 2016 Comentarii 0

Răsturnare de situaţie. Angelica Constantin vrea să-i dea fetiţa înapoi Luminţei Anghel: „Am greşit şi-mi cer mii de scuze”

Răsturnare de situaţie. Angelica Constantin vrea să-i dea fetiţa înapoi Luminţei Anghel: „Am greşit şi-mi cer mii de scuze”

Răsturnare de situaţie în cazul Măriucăi, fetiţa pe care Luminiţa Anghel şi-a dorit să o adopte. Mama copilei, Angelica Constantin, a revenit la sentimente mai bune şi este de acord ca artista să o ia în creştere pe fiica ei.

După ce fetiţa a fost luată din familia Luminiţei Anghel, din cauza Angelicăi Constantin, care i-a cerut artistei bani pentru a-i lăsa copila, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Femeia, care are o situaţie materială foarte proastă, şi-a dat seama că a greşit şi este decisă acum să o lase pe Luminiţa Anghel să ia copila, definitiv. De când a izbucnit scandalul între artistă şi Angelica Constantin, Măriuca locuieşte într-un centru de plasament. „Era pe mâini bune. Mi-a crescut-o în cele mai bune condiţii. Nu am cuvinte să-i mulţumesc doamnei Luminiţa Anghel. Doamna Luminiţa, vreau să vă cer scuze că lumea m-a întors împotriva dumneavoastră. Şi dumneavoastră aţi greşit că nu m-aţi lăsat să-mi văd fetiţa. Am greşit şi vă rog să mă scuzaţi. Am greşit şi-mi cer mii de scuze. Fetiţa mea are 9 ani şi jumătate şi vorbeşte patru limbi străine, datorită Luminiţei Anghel”, a spus Angelica Constantin, la Kanal D.
luminita_anghel_moarte_mama_calugat_copil

Şansele ca Luminiţa Anghel să o ia înapoi pe Măriuca sunt, însă minime, dat fiind faptul că artista a suferit enorm după ce copila i-a fost luată. Cântăreaţa a renunţat la copilă după ce, în urmă cu mai bine de un an, şi-a dat seama că nu o poate lua legal, deoarece mama biologică se opunea.

 

Post-ul Răsturnare de situaţie. Angelica Constantin vrea să-i dea fetiţa înapoi Luminţei Anghel: „Am greşit şi-mi cer mii de scuze” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Răsturnare de situaţie. Angelica Constantin vrea să-i dea fetiţa înapoi Luminţei Anghel: „Am greşit şi-mi cer mii de scuze”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Noua Zeelandă a surclasat Tonga, în duelul echipelor cu ritualuri de start

Noua Zeelandă a surclasat Tonga, în duelul echipelor cu ritualuri de start – Reprezentativa Noii Zeelande a învins Tonga cu scorul de 47-9 (14-3), vineri seara, pe stadionul St James’ …]

Sport 0 Comentarii

Pacquiao se ”bate” cu toată lumea. Celebrul boxer s-a luat de cuplurile gay!

Pacquiao se ”bate” cu toată lumea. Celebrul boxer s-a luat de cuplurile gay! – Cuplurile gay sunt “mai rele decât animalele”, a afirmat celebrul boxer Manny Pacquiao în campania sa …]

Sport 0 Comentarii

Meldonium, blestemul Rusiei. Alți sportivi au fost depistați pozitiv

Meldonium, blestemul Rusiei. Alți sportivi au fost depistați pozitiv – Lista sportivilor ruși depistați pozitiv la meldonium, medicament trecut de la începutul acestui an pe lista substanțelor interzise de către …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*