Răsturnare de situaţie. Angelica Constantin vrea să-i dea fetiţa înapoi Luminţei Anghel: „Am greşit şi-mi cer mii de scuze”
26 aprilie 2016 Comentarii 0

Răsturnare de situaţie. Angelica Constantin vrea să-i dea fetiţa înapoi Luminţei Anghel: „Am greşit şi-mi cer mii de scuze”

Răsturnare de situaţie. Angelica Constantin vrea să-i dea fetiţa înapoi Luminţei Anghel: „Am greşit şi-mi cer mii de scuze”

Răsturnare de situaţie în cazul Măriucăi, fetiţa pe care Luminiţa Anghel şi-a dorit să o adopte. Mama copilei, Angelica Constantin, a revenit la sentimente mai bune şi este de acord ca artista să o ia în creştere pe fiica ei.

După ce fetiţa a fost luată din familia Luminiţei Anghel, din cauza Angelicăi Constantin, care i-a cerut artistei bani pentru a-i lăsa copila, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Femeia, care are o situaţie materială foarte proastă, şi-a dat seama că a greşit şi este decisă acum să o lase pe Luminiţa Anghel să ia copila, definitiv. De când a izbucnit scandalul între artistă şi Angelica Constantin, Măriuca locuieşte într-un centru de plasament. „Era pe mâini bune. Mi-a crescut-o în cele mai bune condiţii. Nu am cuvinte să-i mulţumesc doamnei Luminiţa Anghel. Doamna Luminiţa, vreau să vă cer scuze că lumea m-a întors împotriva dumneavoastră. Şi dumneavoastră aţi greşit că nu m-aţi lăsat să-mi văd fetiţa. Am greşit şi vă rog să mă scuzaţi. Am greşit şi-mi cer mii de scuze. Fetiţa mea are 9 ani şi jumătate şi vorbeşte patru limbi străine, datorită Luminiţei Anghel”, a spus Angelica Constantin, la Kanal D.
luminita_anghel_moarte_mama_calugat_copil

Şansele ca Luminiţa Anghel să o ia înapoi pe Măriuca sunt, însă minime, dat fiind faptul că artista a suferit enorm după ce copila i-a fost luată. Cântăreaţa a renunţat la copilă după ce, în urmă cu mai bine de un an, şi-a dat seama că nu o poate lua legal, deoarece mama biologică se opunea.

 

Post-ul Răsturnare de situaţie. Angelica Constantin vrea să-i dea fetiţa înapoi Luminţei Anghel: „Am greşit şi-mi cer mii de scuze” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Răsturnare de situaţie. Angelica Constantin vrea să-i dea fetiţa înapoi Luminţei Anghel: „Am greşit şi-mi cer mii de scuze”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simona Halep: ”Lumea îmi spune că trebuie să câștig toate meciurile, dar nu sunt un robot”. Miercuri, jucătoarea din Constanța debutează la Dubai

Simona Halep: ”Lumea îmi spune că trebuie să câștig toate meciurile, dar nu sunt un robot”. Miercuri, jucătoarea din Constanța debutează la Dubai – Simona Halep, 24 de ani, locul …]

Victor Piţurcă se desparte de Lucian Sânmărtean. Al Ittihad negociază cu un câştigător al Ligii Campionilor

Victor Piţurcă se desparte de Lucian Sânmărtean. Al Ittihad negociază cu un câştigător al Ligii Campionilor – Aventura lui Lucian Sânmărtean la Al Ittihad se apropie de final. Presa saudită scrie …]

Sport 0 Comentarii

Stejarii s-au distrat la karting, în aşteptarea meciului cu naţionala Canadei / GALERIE FOTO

Stejarii s-au distrat la karting, în aşteptarea meciului cu naţionala Canadei / GALERIE FOTO –   Componenţii naţionalei de rugby a României au avut parte de o după-amiază plină de adrenalină. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*