1 mai 2016 Comentarii 0

RATB a reintrodus de astăzi traseul turistic Bucharest City Tour

RATB a reintrodus de astăzi traseul turistic Bucharest City Tour

RATB a reintrodus, de astăzi, linia turistică Bucharest City Tour, asigurată de patru autobuze supraetajate.

Cele patru autobuze, dotate cu ghid audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, circulă pe traseul Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Presei.

Tarifele de transport pentru linia Bucharest City Tour, stabilite pe categorii de vârstă, sunt: 25 lei/ bilet pentru adulţi şi 10 lei/ bilet pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani. Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoţiţi de adulţi, vor beneficia de transport gratuit. Cardul de călătorie se poate procura din autobuzele turistice.

Utilizarea cardului pe parcursul întregii zile oferă turiştilor avantajul flexibilităţii în alegerea programului şi obiectivelor de interes, precizează RATB.

Obiectivele turistice aflate pe traseul Bucharest City Tour sunt: Casa Presei, Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţăranului Român, Palatul Victoria, Ateneul Român, Muzeul Naţional de Artă, Biserica Creţulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Română, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Colţea, Muzeul Municipiului Bucureşti, Teatrul Naţional, Muzeul Literaturii şi Academia de Studii Economice.

Post-ul RATB a reintrodus de astăzi traseul turistic Bucharest City Tour apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – RATB a reintrodus de astăzi traseul turistic Bucharest City Tour

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Selecţionerul a făcut o modificare în lotul de 23 de jucători pentru jocul de la Torshavn

Selecţionerul a făcut o modificare în lotul de 23 de jucători pentru jocul de la Torshavn – Selecționerul Anghel Iordănescu a făcut o modificare, față de confruntarea cu Finlanda, în lotul …]

Sport 0 Comentarii

SImona Halep și-a aflat rivalele de la Wuhan, acolo unde vine și Maria Șarapova

SImona Halep și-a aflat rivalele de la Wuhan, acolo unde vine și Maria Șarapova – După eliminarea neașteptată din sferturile turneului de la Gunagzhou, unde s-a plâns de condițiile în care …]

Sport 0 Comentarii

Constantin Budescu și-a vizitat foștii coechipeiri de la Astra. Atacantul s-a lăudat că a slăbit șase kilograme

Constantin Budescu și-a vizitat foștii coechipeiri de la Astra. Atacantul s-a lăudat că a slăbit șase kilograme – Jucător în prezent al formației chineze Dalian Yifang, Constantin Budescu și-a vizitat, miercuri, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*