1 aprilie 2016 Comentarii 0

Război electoral în familie! Soțul și soția se luptă pentru fotoliul de primar

Război electoral în familie! Soțul și soția se luptă pentru fotoliul de primar

Lupta electorală se anunță a fi spectaculoasă în comuna vâlceană Popești, acolo unde actualul primar, aflat la al doilea mandat, o va avea ca principal contracandidat chiar pe nevasta lui, care candidează din partea unui alt partid.

Deși pare o situație tensionată, lucrurile nu stau deloc așa în familia edilului Constantin Şerban, consoarta contracandidată declarând chiar că s-ar bucura mai mult dacă ar pierde competiția în favoarea soțului. ”Nu sunt rivală cu nimeni. Mă bucur mai mult să câştige el”, a declarat Rowena Șerban, citată de Digi 24.

Astfel, se pare că lupta electorală este doar o încercare disperată de a păstra frâiele comunei în familie. Ba mai mult, femeia, care, deloc surprinzător, lucrează tot în Primărie, a atras-o de partea ei și pe fiica celor doi, care se va ocupa de campania de promovare a mamei sale.

Surprizele electorale din comuna Popești nu se opresc însă aici! Alături de cei doi soți, în cursa pentru postul de edil s-au mai înscris și alți doi angajați Primăriei: viceprimarul Gheorghe Țircă și Aurora Măgură, șefa Serviciului de Asistență Socială.

Din acest motiv, se pare că în perioada următoare prin Primărie va bate vântul, deoarece candidații sunt obligați de lege să se suspende din funcțiile publice pe timpul campaniei electorale și nu va mai rămâne nimeni la cârma instituției.

Post-ul Război electoral în familie! Soțul și soția se luptă pentru fotoliul de primar apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Război electoral în familie! Soțul și soția se luptă pentru fotoliul de primar

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Accidente în lanț în Capitală! Un șofer beat a lovit trei mașini parcate

Accidente în lanț în Capitală! Un șofer beat a lovit trei mașini parcate – Trei accidente au avut loc, azi-noapte, pe șosele din Capitală, două dintre ele chiar în zona …]

Sport 0 Comentarii

Eto’o a blocat apariția cărții scrise de fosta amantă: fotbal, sex și bani!

Eto’o a blocat apariția cărții scrise de fosta amantă: fotbal, sex și bani! – Samuel Eto’o (34 de ani), jucător, căpitan și antrenor la echipa turcă de fotbal Antalyaspor, are alte belele …]

Sport 0 Comentarii

Ce se întâmplă între ei! Tania Budi, primele declaraţii după vacanţa petrecută alături de Cătălin Botezatu!

Ce se întâmplă între ei! Tania Budi, primele declaraţii după vacanţa petrecută alături de Cătălin Botezatu! – Tania Budi şi Cătălin Botezatu au fost împreună trei ani, însă şi după …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*