18 aprilie 2016 Comentarii 0

REACȚIA ADORABILĂ a unui băiețel de doi ani, după o boacănă. Pe cine a dat vina | VIDEO

REACȚIA ADORABILĂ a unui băiețel de doi ani, după o boacănă. Pe cine a dat vina | VIDEO

Micuțul Noel, un băiețel de numai doi ani, din Inverness, Scoția, a avut cea mai dulce reacție, după ce mama lui l-a întrebat cine a desenat cu ruj pe oglindă.

După ce a făcut boacăna, micuțul a încercat să arunce vina pe altcineva. Și nu pe oricine, ci… pe Batman. Iar la cât este de drăguț, este imposibil să nu-l crezi.

”Cine a desenat pe oglinda mamei? Tu?”, l-a întrebat mămica lui. ”Nu. Batman. Batman a făcut-o”, a răspuns Noel, aruncând vina pe supereroul din Gotham. Clipul a devenit viral, după ce, amuzată la maximum, mama băiețelului a publicat imaginile pe o rețea de socializare.

Clipul are deja peste 600.000 de vizualizări.

Post-ul REACȚIA ADORABILĂ a unui băiețel de doi ani, după o boacănă. Pe cine a dat vina | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – REACȚIA ADORABILĂ a unui băiețel de doi ani, după o boacănă. Pe cine a dat vina | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ronald Gavril, învingător prin KO în gala de la Las Vegas

Ronald Gavril, învingător prin KO în gala de la Las Vegas – Pugilistul român Ronald Gavril l-a învins prin KO tehnic pe spaniolul de origine dominicană Mariano Hilario, vineri seara, …]

Sport 0 Comentarii

Cumplit. O femeie din comuna Miroslava și-a aprins o lumânare și s-a aruncat în fântână

Cumplit. O femeie din comuna Miroslava și-a aprins o lumânare și s-a aruncat în fântână – O femeie în vârstă de 60 de ani, din localitatea Vorovești, comuna Miroslava, județul …]

Sport 0 Comentarii

Corpurile a 90 de victime ale tragediei de la Smolensk ar putea fi exhumate

Corpurile a 90 de victime ale tragediei de la Smolensk ar putea fi exhumate – În ciuda faptului că mulți dintre membrii familiilor celor decedați în tragedia aviatică de la Smolensk, în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*