Reacția celor de la ASA Tîrgu-Mureș, după ce Mihai Stoica l-a acuzat de non-combat pe Ivan Gonzalez
26 aprilie 2016 Comentarii 0

Reacția celor de la ASA Tîrgu-Mureș, după ce Mihai Stoica l-a acuzat de non-combat pe Ivan Gonzalez

Reacția celor de la ASA Tîrgu-Mureș, după ce Mihai Stoica l-a acuzat de non-combat pe Ivan Gonzalez

Steliștii l-au acuzat de non-combat pe fundașul Ivan Gonzalez de la ASA Tîrgu-Mureș în meciul cu Astra Giurgiu, 1-4, disputat luni seară, în etapa a 8-a din play-off. 

”Să-i explice cineva lui Ivan Gonzalez că nu trebuia să-și dea silința să facă penalty. Pentru asta erau Colțescu și Hațegan. S-a chinuit băiatul și la golul 2”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Daniel Stanciu, directorul sportiv al celor de la ASA Tîrgu-Mureș, îl apără pe fotbalistul spaniol: ”Nu avem ce să-i reproșăm lui Ivan Gonzalez. Am revăzut de 20 de ori faza penaltyului și nu am văzut niciun contact la duelul cu Alibec. S-a dat prea ușor lovitură de la 11 metri. Nu era de dat așa ceva la 0-0. Comisia de Disciplină ar trebui să se autosesizeze în privința afirmațiilor făcute de Mihai Stoica, să-l cheme și să-l sancționeze!”.

ivan-gonzalez(2)

Ivan Gonzalez

Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica i-a acuzat și pe dinamoviști de non-combat la meciul cu Astra, 1-4, din etapa a 4-a din play-off, dar declarațiile lor au rămas nesancționate.

Post-ul Reacția celor de la ASA Tîrgu-Mureș, după ce Mihai Stoica l-a acuzat de non-combat pe Ivan Gonzalez apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Reacția celor de la ASA Tîrgu-Mureș, după ce Mihai Stoica l-a acuzat de non-combat pe Ivan Gonzalez

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Accident feroviar în Germania: Controlor de trafic se juca pe telefonul mobil în momentul tragediei

Accident feroviar în Germania: Controlor de trafic se juca pe telefonul mobil în momentul tragediei – Detalii noi din ancheta accidentului feroviar din Germania, în care 11 persoane și pierdut …]

Sport 0 Comentarii

Marius Șumudică și-a ieșit din fire: ”Da’ mai lasați-mă în p… mea! Ce vreți să vă zic, am dat peste cineva cu mașina, sau ce?! Ce am făcut?”

Marius Șumudică și-a ieșit din fire: ”Da’ mai lasați-mă în p… mea! Ce vreți să vă zic, am dat peste cineva cu mașina, sau ce?! Ce am făcut?” – Marius …]

Sport 0 Comentarii

Încasările de la Pandurii – Petrolul, donate familiilor victimelor incendiului de la Colectiv

Încasările de la Pandurii – Petrolul, donate familiilor victimelor incendiului de la Colectiv – Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat pe site-ul oficial că încasările de la meciul de luni …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*