18 aprilie 2016 Comentarii 0

Reacţia Oanei Zăvoranu la un an de la moartea mamei sale! Ce a putut să spună despre Mărioara! „Te blochez”

Reacţia Oanei Zăvoranu la un an de la moartea mamei sale! Ce a putut să spună despre Mărioara! „Te blochez”

Oana Zăvoranu a avut prima reacţie pe contul de socializare, la un an de la moartea mamei sale. Bruneta a fost deranjată atunci când unul dintre fani a îndrăznit să îi reamintească de Mărioara. Supărată, vedeta i-a spus acestuia că îl va bloca pe Facebook.

„S-a împlinit un an de la moartea Mărioarei Zăvoranu”, a scris unul dintre prietenii virtuali ai Oanei. „Ce uşurare! Şi dacă vorbeşti cumva ceva care să mă ofenseze, te blochez…nu avem glumiţe în program…ia uite ce probleme ai tu la opt dimineaţa”, i-a răspuns acid Oana Zăvoranu persoanei respective.

Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a murit pe 17 aprilie,  la spitalul Fundeni, unde a stat internată trei luni, din cauza insuficienței renale. Vedeta tv şi mama ei nu erau în relaţii bune, drept urmare, aceasta a trecut repede peste dispariţia celei care i-a dat viaţă.

Post-ul Reacţia Oanei Zăvoranu la un an de la moartea mamei sale! Ce a putut să spună despre Mărioara! „Te blochez” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Reacţia Oanei Zăvoranu la un an de la moartea mamei sale! Ce a putut să spună despre Mărioara! „Te blochez”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

În Moldova, ca la nimeni: Ștefan Stoica a fost demis de Zimbru, dar rămâne la națională

În Moldova, ca la nimeni: Ștefan Stoica a fost demis de Zimbru, dar rămâne la națională – Tehnicianul român Ştefan Stoica s-a despărţit de Zimbru Chișinău (Republica Moldova). El a …]

Sport 0 Comentarii

Atac armat în SUA. 6 persoane au murit

Atac armat în SUA. 6 persoane au murit – Un nou atac armat a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în statul american Georgia. Atacul vine după un …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep, elegantă alături de partenerul ei. ^Numărul 2 WTA arată minunat încălțată cu pantofi cu toc / FOTO ÎN ARTICOL

Simona Halep, elegantă alături de partenerul ei. ^Numărul 2 WTA arată minunat încălțată cu pantofi cu toc / FOTO ÎN ARTICOL – Simona Halep, 23 de ani și locul 2 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*