18 aprilie 2016 Comentarii 0

RECORD de TEMPERATURĂ pentru ziua de 18 aprilie! 32 de grade la umbră

RECORD de TEMPERATURĂ pentru ziua de 18 aprilie! 32 de grade la umbră

Temperaturile au depăşit luni 32 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai călduroasă zi de 18 a acestei luni din ultimii 30 de ani.

A fost cea mai calduroasă zi de aprilie din ultimii 30 de ani. În sudul şi sud-estul ţării, termometrele au arătat chiar 32 de grade Celsius la umbră, aceasta fiind cea mai călduroasă zi de 18 aprilie din ultimele trei decenii.

Deşi multă lume a trecut la hainele de vară, meteorologii ne sfătuiesc să nu punem încă de-o parte hainele mai groase pentru că zilele viitoare vremea se răceşte.

Medicii avertizează şi ei că schimbările de temperatură pot afecta organismul, deoarece acesta nevoie de două săptămâni pentru a se adapta de la frig la cald sau invers.

Astfel, ca să ne adaptăm mai uşor, trebuie să dormim 8 ore pe noapte, să ne hrănim echilibrat, să bem suficiente lichide şi să facem mişcare.

Post-ul RECORD de TEMPERATURĂ pentru ziua de 18 aprilie! 32 de grade la umbră apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – RECORD de TEMPERATURĂ pentru ziua de 18 aprilie! 32 de grade la umbră

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Mircea Rednic, după derby: „Sunt mulţumit cu un punct, deşi noi am marcat ambele goluri!”

Mircea Rednic, după derby: „Sunt mulţumit cu un punct, deşi noi am marcat ambele goluri!” – Dinamo şi-a compromis, în mare măsură, şansele de a câştiga campionatul, după remiza, scor …]

Sport 0 Comentarii

Un fost vicecampion mondial a fost arestat la Rotterdam

Un fost vicecampion mondial a fost arestat la Rotterdam – Eljero Elia, 29 de ani, de la Feyenoord, a fost arestat luni, la Rotterdam, pentru o presupusă implicare într-o bătaie care a avut …]

Sport 0 Comentarii

Ce face consilierul lui Burleanu când n-are ce face. ”Miza”: 1.200 de lei

Ce face consilierul lui Burleanu când n-are ce face. ”Miza”: 1.200 de lei – Gabriel Bodescu, ”mâna dreaptă” a președintelui FRF Răzvan Burleanu, ocupă funcții după funcții și, când n-are …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*