18 aprilie 2016 Comentarii 0

RECORD de TEMPERATURĂ pentru ziua de 18 aprilie! 32 de grade la umbră

RECORD de TEMPERATURĂ pentru ziua de 18 aprilie! 32 de grade la umbră

Temperaturile au depăşit luni 32 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai călduroasă zi de 18 a acestei luni din ultimii 30 de ani.

A fost cea mai calduroasă zi de aprilie din ultimii 30 de ani. În sudul şi sud-estul ţării, termometrele au arătat chiar 32 de grade Celsius la umbră, aceasta fiind cea mai călduroasă zi de 18 aprilie din ultimele trei decenii.

Deşi multă lume a trecut la hainele de vară, meteorologii ne sfătuiesc să nu punem încă de-o parte hainele mai groase pentru că zilele viitoare vremea se răceşte.

Medicii avertizează şi ei că schimbările de temperatură pot afecta organismul, deoarece acesta nevoie de două săptămâni pentru a se adapta de la frig la cald sau invers.

Astfel, ca să ne adaptăm mai uşor, trebuie să dormim 8 ore pe noapte, să ne hrănim echilibrat, să bem suficiente lichide şi să facem mişcare.

Post-ul RECORD de TEMPERATURĂ pentru ziua de 18 aprilie! 32 de grade la umbră apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – RECORD de TEMPERATURĂ pentru ziua de 18 aprilie! 32 de grade la umbră

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

BĂTAIE în autobuz! Un bărbat din Braşov a fost lovit cu o ţeavă! VIDEO

BĂTAIE în autobuz! Un bărbat din Braşov a fost lovit cu o ţeavă! VIDEO – Clipe de groază, vineri, într-un autobuz din Brașov. Mai mulți călători au asistat la secvențe …]

Sport 0 Comentarii

Bayern defilează în Budesliga. Dortmund joacă duminică, în runda a 29-a / LIVE

Bayern defilează în Budesliga. Dortmund joacă duminică, în runda a 29-a / LIVE – Bayern Munchen continuă marșul către un nou titlu în Bundesliga, după ce a învins în deplasare …]

Sport 0 Comentarii

De la ora 10.00, Dulgheru se luptă cu Kerber pentru un loc în turul III la Australian Open

De la ora 10.00, Dulgheru se luptă cu Kerber pentru un loc în turul III la Australian Open – Ultima sportivă din România rămasă în cursă în proba de simplu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*