4 aprilie 2016 Comentarii 0

Record de viteză pe drumul spre mare! Cu cât a fost surprins de radar un şofer pe Autostrada Soarelui

Record de viteză pe drumul spre mare! Cu cât a fost surprins de radar un şofer pe Autostrada Soarelui

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost surprins cu o viteză record pe autostrada Soarelui, care face legătura între Bucureşti şi Constanţa.

Un şofer care rula pe Autostrada Soarelui, A2, pe sensul dintre Bucureşti spre Constanţa a înregistrat un record de viteză. Şoferul a fost prins de poliţişti în timp ce circula cu 209 kilometri pe oră.

Bărbatul de 29 de ani a fost depistat,duminică, de poliţişti, la kilometrul 125, pe autostrada A2, alegându-se cu o amendă de 945 de lei şi cu permisul reţinut pentru următoarele trei luni.

Recordul absolut de viteză pe o autostradă din România este deţinut însă de un şofer surprins în luna februarie de aparatul radar rulând cu 246 de kilometri pe oră pe autostrada A3 Turda-Borș.

Post-ul Record de viteză pe drumul spre mare! Cu cât a fost surprins de radar un şofer pe Autostrada Soarelui apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Record de viteză pe drumul spre mare! Cu cât a fost surprins de radar un şofer pe Autostrada Soarelui

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ce a decis instanța în privința pedepsei lui Cristian Cioacă

Ce a decis instanța în privința pedepsei lui Cristian Cioacă – Cererea prin care Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea soției sale, solicita rejudecarea procesului şi suspendarea pedepsei a fost respinsă, …]

Sport 0 Comentarii

Kristina Mladenovic a reușit lovitura anului în tenisul feminin / VIDEO

Kristina Mladenovic a reușit lovitura anului în tenisul feminin / VIDEO – Jucătoarea franceză de tenis Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale US Open, …]

Sport 0 Comentarii

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a scăpat ieftin după incidentul cu arbitrul Marcel Bârsan. Nu și Denis Alibec. Scuipatul e scump!

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a scăpat ieftin după incidentul cu arbitrul Marcel Bârsan. Nu și Denis Alibec. Scuipatul e scump! – Comisia de Discplină a FRF a judecat, astăzi, incidentul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*