11 mai 2016 Comentarii 0

Referendum în Ungaria pe tema cotelor de imigranți

Referendum în Ungaria pe tema cotelor de imigranți

Parlamentul Ungariei a aprobat, ieri, organizarea unui referendum pe tema cotelor obligatorii de distribuire a imigranţilor stabilite de Uniunea Europeană.

Potrivit Mediafax, iniţiativa a fost aprobată cu 136 de voturi de către membri ai Partidului Fidesz, ai Partidului Creştin-Democrat şi ai partidului de opoziţie Jobbik. Cinci parlamentari independenţi au votat împotrivă. În cadrul votului, parlamentarii au aprobat, de asemenea, o sumă maximă de 15,5 milioane de euro destinată desfăşurării referendumului. Data când va avea loc referendumul urmează să fie anunţată.

Curtea Supremă de Justiţie din Ungaria a aprobat, marţea trecută, pe data de 3 mai, iniţiativa Guvernului Viktor Orban de a organiza un referendum pe tema cotelor obligatorii de distribuire a imigranţilor stabilite de Uniunea Europeană.

Întrebarea care va fi adresată cetăţenilor ungari este: „Veţi permite Uniunii Europene să aducă cetăţeni străini în Ungaria fără aprobarea Parlamentului?”

Premierul Viktor Orban a propus, la sfârşitul lunii februarie, organizarea unui referendum pe tema deciziei Uniunii Europene de a distribui în mod obligatoriu imigranţi extracomunitari în toate statele membre.

Post-ul Referendum în Ungaria pe tema cotelor de imigranți apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Referendum în Ungaria pe tema cotelor de imigranți

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Adevărul despre Cina cea de Taină! Cum au stat și ce au mâncat Iisus și apostolii

Adevărul despre Cina cea de Taină! Cum au stat și ce au mâncat Iisus și apostolii – Generoso Urciuoli și Marta Berogno, doi arheologi italieni au dezvăluit care a fost …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Lucescu îi cântă-n strună lui Reghe în disputa cu Iordănescu. ^”După părerea mea jucătorii trebuie să se antreneze la cluburi!”

Mircea Lucescu îi cântă-n strună lui Reghe în disputa cu Iordănescu. ^”După părerea mea jucătorii trebuie să se antreneze la cluburi!” – Mircea Lucescu îl susține pe Laurențiu Reghecampf, în …]

Sport 0 Comentarii

S-a descoperit: un pahar cu vin roșu echivalează cu o oră de sport

S-a descoperit: un pahar cu vin roșu echivalează cu o oră de sport – Descoperirea facuta de o echipa de cercetatori canadieni ii va bucura pe cei care nu pot …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*