Regele Mihai a retras titlul de „Principe al României” nepotului său Nicolae
11 august 2015 Comentarii 0

Regele Mihai a retras titlul de „Principe al României” nepotului său Nicolae

Regele Mihai a retras titlul de „Principe al României” nepotului său Nicolae – Nepotul Regelui Mihai a fost exclus din succesiunea la Coroana României. Acestuia i s-a retras titlul de „Principe al României”.

Consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad a explicat faptul că retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public şi în privat. Nepotul regelui a căpătat  acum apelativul de „domnul Medforth-Mills”.

„În ziua de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de «Principe al României» şi calificativul de «Alteţă Regală». De asemenea, Regele a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României. Aceste hotărâri au intrat în vigoare în aceeaşi zi. Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală şi societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect şi mereu cu gândul la ceilalţi”, se susţine în comunicat.

Nicholas Medforth-Mills, este fiul principesei Elena a României şi a primit titlul princiar la 1 aprilie 2010, find al treilea în ordinea de succesiune dinastică.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, zona Stadion. Trei mașini implicate

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, zona Stadion. Trei mașini implicate – Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 23.00, în intersecția din zona Stadion a municipiului …]

Actualitate 0 Comentarii

Din 14 ianuarie, deținătorii de arme pot fi examinați psihologic oricând, la cererea autorităţilor

Din 14 ianuarie, deținătorii de arme pot fi examinați psihologic oricând, la cererea autorităţilor – Deținătorii de arme letale şi neletale ce necesită autorizare vor fi obligați să se supună …]

Politică 0 Comentarii

Teotor Atanasiu, prim-vicepreşedinte PNL: Gabriel Oprea ar trebui să-și dea demisia, nu să mai dea explicații

Teotor Atanasiu, prim-vicepreşedinte PNL: Gabriel Oprea ar trebui să-și dea demisia, nu să mai dea explicații – Prim-vicepreşedintele PNL, fostul ministru al Apărării Teodor Atanasiu, se alătură celor care cer …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*