Regele Mihai a retras titlul de „Principe al României” nepotului său Nicolae
11 august 2015 Comentarii 0

Regele Mihai a retras titlul de „Principe al României” nepotului său Nicolae

Regele Mihai a retras titlul de „Principe al României” nepotului său Nicolae – Nepotul Regelui Mihai a fost exclus din succesiunea la Coroana României. Acestuia i s-a retras titlul de „Principe al României”.

Consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad a explicat faptul că retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public şi în privat. Nepotul regelui a căpătat  acum apelativul de „domnul Medforth-Mills”.

„În ziua de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de «Principe al României» şi calificativul de «Alteţă Regală». De asemenea, Regele a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României. Aceste hotărâri au intrat în vigoare în aceeaşi zi. Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală şi societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect şi mereu cu gândul la ceilalţi”, se susţine în comunicat.

Nicholas Medforth-Mills, este fiul principesei Elena a României şi a primit titlul princiar la 1 aprilie 2010, find al treilea în ordinea de succesiune dinastică.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Cum va fi VREMEA până în 15 mai. Prognoza meteo în Transilvania și la munte

Cum va fi VREMEA până în 15 mai. Prognoza meteo în Transilvania și la munte – Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 …]

Actualitate 0 Comentarii

Dr. Eugenia Vitan: Corpul uman sau perfecţiunea naturii – De ce să o stricăm?

Dr. Eugenia Vitan: Corpul uman sau perfecţiunea naturii – De ce să o stricăm? – Corpul uman, de la naştere, trebuie să se adapteze în fiecare clipă, mereu şi mereu, …]

Actualitate 0 Comentarii

S-a terminat cu FUMATUL în spațiile publice închise. Iohannis a PROMULGAT legea. Când intră în vigoare

S-a terminat cu FUMATUL în spațiile publice închise. Iohannis a PROMULGAT legea. Când intră în vigoare – Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, 29 ianuarie, decretul pentru promulgarea actului normativ …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*