20 aprilie 2016 Comentarii 0

Reghe, foc și pară pe Balaj: ”La fiecare atingere a fluierat împotriva noastră!”

Reghe, foc și pară pe Balaj: ”La fiecare atingere a fluierat împotriva noastră!”

Antrenorul echiepi Steaua, Laurențiu Reghecampf, a fost foc și pară pe arbitrul Cristi Balaj, pe care l-a acuzat la finalul meciului că a viciat rezultatul.

”Centralul” Balaj îl trimisese în tribună pe Reghecampf la pauză, după ce tehnicianul a contestat faza la care Bourceanu (40) a primit cartonaș roșu.

„Sunt foarte multe lucruri de spus. În primul rând faza cartonaşului roşu. Dai galben, apoi schimb şi dai roşu. Nu se poate să schimbe cartonaşul. Nu am spus nimic la meciul cu Astra de Alibec, care merita roşu. Dar acum vine, după ce a arbitrat şi am pierdut campionatul şi face ce a făcut în această seară. Am înţeles că i-a dat roşu pentru că Gnohere are comoţie. Avea cumva RMN în buzunar şi nu vedem? Păi Gnohere a jucat 90 de minune. La fiecare atingere, fluieră doar în defavoarea noastră”, a spus Reghe la Digi Sport.

Tehnicianul a continuat, vorbind despre meci: „Am făcut o a doua repriză bună, e greu să joci în 10 oameni. Mergem mai departe, trebuie să strângem rândurile. Ne e greu, pentru că am pierdut două trofee în câteva zile. Trebuie să fim bărbaţi şi să mergem mai departe”.

Post-ul Reghe, foc și pară pe Balaj: ”La fiecare atingere a fluierat împotriva noastră!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Reghe, foc și pară pe Balaj: ”La fiecare atingere a fluierat împotriva noastră!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ilie Stan, alungat din Iraq? N-a bătut pe nimeni în trei etape

Ilie Stan, alungat din Iraq? N-a bătut pe nimeni în trei etape – Ilie Stan n-are deloc succes cu Al-Zakho (Iraq). Cel poreclit ”Țăranul” sau ”Valdostana” n-a bătut pe nimeni …]

Sport 0 Comentarii

“Războinicul Luminii” s-a întors: ^ “Nicidată n-am avut o echipă atât de valoroasă şi de puternică! E o echipă gen Barcelona!”

“Războinicul Luminii” s-a întors: ^ “Nicidată n-am avut o echipă atât de valoroasă şi de puternică! E o echipă gen Barcelona!” – Steaua a câştigat la Chiajna, scor 2-0, şi …]

Sport 0 Comentarii

Derby la Manchester, în runda a 24-a din Anglia. Locul 2 vs locul 1. Rezultatele din Premiership

Derby la Manchester, în runda a 24-a din Anglia. Locul 2 vs locul 1. Rezultatele din Premiership – Derby neașteptat în runda a 24-a din Anglia. Neașteptat, fiindcă liderul Premiership …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*