3 mai 2016 Comentarii 0

Regizorul Wayne Crawford a murit. El i-a dat primul rol adevărat lui Nicolas Cage

Regizorul Wayne Crawford a murit. El i-a dat primul rol adevărat lui Nicolas Cage

Actorul, scenaristul și regizorul american Wayne Crawford a murit sâmbătă, la vârsta de 69 de ani.

Crawford s-a stins în locuința sa din Winston-Salem (Carolina de Nord) din motive care nu au fost date publicității.

Originar din New York, Crawford este celebru după ce a scris scenariul comediei Fata din vale (1983), care îi care ca protagoniști pe Nicolas Cage și Deborah Freema, și a serialului documentar ”Okavango: The Wild Frontier”.

Crawford a apărut și el în pelicula ”Fata din vale”, ce avea să fie unul dintre primele din cariera lui Nicolas Cage, dar și cel în care apărea cu acest numele (numele său adevărat este Nicolas Kim Coppola).

Wayne Crawford a coopotat-o și pe soția sa în echipa cu care a realizat mai târziu diverse documentare despre natură și istorie pentru TV. El a fost căsătorit cu Olena, cei doi având trei copii: Katerina Crawford, Nealy Frentz și Lance Crawford.

Post-ul Regizorul Wayne Crawford a murit. El i-a dat primul rol adevărat lui Nicolas Cage apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Regizorul Wayne Crawford a murit. El i-a dat primul rol adevărat lui Nicolas Cage

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

S-a aflat cine este creatorul monedei Bitcoin

S-a aflat cine este creatorul monedei Bitcoin – Antreprenorul Craig Wright a recunoscut în mod public că el este creatorul Bitcoin Satoshi Nakamoto. Australianul a pus astfel capăt mai multor …]

Sport 0 Comentarii

LOC DE MUNCĂ

LOC DE MUNCĂ – Post-ul LOC DE MUNCĂ apare prima dată în Libertatea.ro. Sursa: SportNews – LOC DE MUNCĂ The following two tabs change content below.BioUltimele Articole Stiri Alba …]

Sport 0 Comentarii

Leo Messi a explicat de ce nu cântă imnul Argentinei

Leo Messi a explicat de ce nu cântă imnul Argentinei – Leo Messi, 28 de ani, a dezvăluit, într-un interviu acordat unui post de televiziune din țara lui, de ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*