Rețeta succesului? Cântărețul Mihai Sturzu i-a plagiat afișele electorale ale lui Klaus Iohannis
6 mai 2016 Comentarii 0

Rețeta succesului? Cântărețul Mihai Sturzu i-a plagiat afișele electorale ale lui Klaus Iohannis

Rețeta succesului? Cântărețul Mihai Sturzu i-a plagiat afișele electorale ale lui Klaus Iohannis

Candidat la Primăria Municipiului Brașov, ca independent, Mihai Sturzu face tot posibilul să își impresioneze alegătorii. Așa se face că, intenționat sau nu, a ajuns să folosească o rețetă care și-a dovedit deja succesul.

Nu este clar dacă fostul PSD-ist Mihai Sturzu sau persoana care s-a ocupat de afișele sale electorale este un admirator al președintelui Klaus Iohannis, dar sentimentul este destul de evident.

Altfel nu se explică de ce afișele lui Sturzu din campania pentru alegerile locale arată ca cele folosite de actualul președinte în cursa din 2014.

Ambii candidați poartă cămăși deschise la culoare, fundalul folosit este unul albastru, iar poziția mâinilor este aceeași.

mihai sturzu afis 2

Încântat de rezultate, Mihai Sturzu le-a împărtășit cu toată lumea. ”La ora la care echipele partidelor sunt deja în oras, la lipit afișe, noi le „lipim” aici pe Facebook, cu o rugăminte: spuneți-mi care vi se pare mai ok. Vă rog, dați-mi o mână de ajutor „votând” prin like-uri, comentarii sau share-uri afișele care vă plac mai mult. Astfel, vom ști și noi cu care mergem la tipografie mâine sau luni”, le-a scris Mihai Sturzu prietenilor săi de pe Facebook.

foto: informatiazilei.ro

Post-ul Rețeta succesului? Cântărețul Mihai Sturzu i-a plagiat afișele electorale ale lui Klaus Iohannis apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Rețeta succesului? Cântărețul Mihai Sturzu i-a plagiat afișele electorale ale lui Klaus Iohannis

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Lovitură de teatru la alegerile pentru șefia AJF Ilfov! Nașul lui Laurențiu Reghecampf, contestatul Gabi Oprea, a candidat de unul singur, dar n-a ieșit președinte! L-a lovit un blestem! Înaintea alegerilor, s-a jurat pe ce are mai scump, că nu va mai candida! A făcut-o, iar acum a tras ponoasele!

Lovitură de teatru la alegerile pentru șefia AJF Ilfov! Nașul lui Laurențiu Reghecampf, contestatul Gabi Oprea, a candidat de unul singur, dar n-a ieșit președinte! L-a lovit un blestem! Înaintea …]

Sport 0 Comentarii

Cum să conduci inteligent angajaţii cu mai multe abilităţi decât tine

Cum să conduci inteligent angajaţii cu mai multe abilităţi decât tine – Mai multe pe ejobs.ro Post-ul Cum să conduci inteligent angajaţii cu mai multe abilităţi decât tine apare prima …]

Sport 0 Comentarii

Lui Floyd Mayweather nu-i mai ajunge una! Are nevoie de patru, în același timp!

Lui Floyd Mayweather nu-i mai ajunge una! Are nevoie de patru, în același timp! – Nu mai știe cum să cheltuie banii câștigați din box și din bănoasele contracte de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*