14 aprilie 2016 Comentarii 0

REVOLTĂTOR! O vânzătoare din Craiova aruncă pe jos carnea, apoi o pune în vitrină! VIDEO

REVOLTĂTOR! O vânzătoare din Craiova aruncă pe jos carnea, apoi o pune în vitrină! VIDEO

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-un complex alimentar din cartierul Craiovița Nouă, din Craiova, unde o vânzătoare pune în vitrină carnea pe care întâi o aruncă pe jos.

Imaginile surprinse la un stand de vânzare a cărnii din Craiova sunt revoltătoare, dat fiind faptul că o vânzătoare arunca pe jos carnea, care pare congelată, apoi o pune la vânzare, în vitrine.

Un craiovean a filmat toată scena, care, din spusele acestuia, se petrece frecvent, și a trimis-o presei.

”Multă lume, care a reproșat în nenumărate rânduri vânzătoarelor din complex, au plecat și bătute de acolo de către diferite persoane sau patronii acelor magazine”, spune craioveanul, conform craiovaforum.ro.

Acuzațiile sunt și mai grave când vine vorba de autorități. Potrivit acestuia, oamenii susțin că inspectorii care ar trebui să verifice siguranța alimentelor ar închide ochii la neregulile din acest magazin.

”În primul rând, vânzătoarea nu are voie să spargă pulpele, pentru că ele sunt produse pentru consum colectiv și sunt deja ambalate și trebuie vândute ca atare. Vom trimite un inspector acolo pentru a verifica cele sesizate”, a declarat, pentru Craiova Forum, Gheorghe Marinescu, director Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj.

Post-ul REVOLTĂTOR! O vânzătoare din Craiova aruncă pe jos carnea, apoi o pune în vitrină! VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – REVOLTĂTOR! O vânzătoare din Craiova aruncă pe jos carnea, apoi o pune în vitrină! VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua CSM Eximbank a cedat și cu Aris Salonic, în Eurocup

Steaua CSM Eximbank a cedat și cu Aris Salonic, în Eurocup – Steaua CSM Eximbank București a fost învinsă de echipa greacă Aris Salonic cu scorul de 77-67 (18-8, 21-21, …]

Sport 0 Comentarii

Ovidiu Hațegan: ”Acum un an nici nu mă gândeam la Euro 2016”

Ovidiu Hațegan: ”Acum un an nici nu mă gândeam la Euro 2016” – Arbitrul FIFA Ovidiu Hațegan a declarat, într-un interviu acordat site-ului frf.ro, că selecţionarea sa pentru Campionatul European din …]

Sport 0 Comentarii

ACS Poli Timișoara are culorile, palmaresul și numele de la Marian Iancu

ACS Poli Timișoara are culorile, palmaresul și numele de la Marian Iancu – Culorile alb-violet, palmaresul echipei și numele revin ACS Poli Timișoara, au decis jduecătorii. Anunțul a fost facut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*