Ricky Martin are un nou iubit. Cum arată noul bărbat din viaţa celebrului latino-lover
7 aprilie 2016 Comentarii 0

Ricky Martin are un nou iubit. Cum arată noul bărbat din viaţa celebrului latino-lover

Ricky Martin are un nou iubit. Cum arată noul bărbat din viaţa celebrului latino-lover

Ricky Martin a fost surprins, zilele trecute, alături de un tinerel despre care presa scrie că ar fi noul lui iubit. Artistul a refuzat însă să facă vreun comentariu vis-a-vis de noul partener.

Cuplul a fost fotografiat, zilele trecute, plimbându-se pe o plajă din California, într-o zonă nu foarte populată. Celebrul artist, în vârstă de 44 de ani, a evitat să se apropie foarte mult de noul său partener, relaţia fiind, se pare, la început.

Noul iubit al lui Ricky Martin se numeşte Jwan Yosef şi nu face parte din lumea artistică, notează Daily Mail. El a mai fost văzut alături de latino-lover şi în trecut, în Tokyo.

Exclusive... 52014442 Singer Ricky Martin and rumored boyfriend Jwan Yosef spotted out and about in Malibu, California on April 5, 2016. The pair went for a stroll on the beach before returning to the car. Ricky and Jwan were first spotted together last week in Japan and have spent everyday together since then. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Ricky Martin este burlac din luna ianuarie a anului 2014, când s-a despărţit de Carlos Gonzales Abella, după o relaţie de aproape şapte ani. Cei doi au împreună gemenii Matteo şi Valentino, aduşi pe lume de o mamă surogat.

Foto: Hepta

Post-ul Ricky Martin are un nou iubit. Cum arată noul bărbat din viaţa celebrului latino-lover apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ricky Martin are un nou iubit. Cum arată noul bărbat din viaţa celebrului latino-lover

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un cutremur ca-n 1977 ar costa România 6,6 miliarde de euro

Un cutremur ca-n 1977 ar costa România 6,6 miliarde de euro – Dacă România va mai fi lovită de un cutremur asemănător celui din 1977, pagubele s-ar ridica la aproximativ …]

Sport 0 Comentarii

Ultimul omagiu pentru Ekeng, vineri, la stadionul Dinamo

Ultimul omagiu pentru Ekeng, vineri, la stadionul Dinamo – Trupul neînsuflețit al regretatului fotbalist dinamovist Patrick Ekeng va fi depus vineri, la ora 9:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare. …]

Sport 0 Comentarii

Surpriză uriașă de Crăciun! O voleibalistă a fost cerută de căsătorie la finalul unui meci!

Surpriză uriașă de Crăciun! O voleibalistă a fost cerută de căsătorie la finalul unui meci! – Momente demne de o telenovelă, în Brazilia, la finalul unui meci de volei. Voleibalista …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*