29 aprilie 2016 Comentarii 0

Ridică sala în picioare la fiecare concert, însă puţini ştiu asta despre el! Cu ce se ocupă Fuego în timpul liber!

Ridică sala în picioare la fiecare concert, însă puţini ştiu asta despre el! Cu ce se ocupă Fuego în timpul liber!

Spectacolele lui sunt memorabile, iar oamenii îl iubesc şi îi apreciează fiecare concert pe care îl susţine în ţară sau peste hotare. Puţin sunt însă cei care ştiu cu ce se ocupă de fat Fuego în timpul liber. În Vinerea Mare, artistul a mărturisit cât este de fericit atunci când pictează. 

Fuego a povestit despre proiectul său de suflet, acela de a-i ajuta pe artiștii  cu probleme financiare.  Paul Surugiu pictează, iar banii pe care îi obține pe tablouri, îi donează artiștilor. ”Proiectul meu se cheamă ”Artă pentru suflet”. Sunt aproape 50 de artiști pe care i-am ajutat. I-am adus bucurie pe chip maestrului Ilie Micolov, dar și altora”, a dezvăluit artistul.

Post-ul Ridică sala în picioare la fiecare concert, însă puţini ştiu asta despre el! Cu ce se ocupă Fuego în timpul liber! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ridică sala în picioare la fiecare concert, însă puţini ştiu asta despre el! Cu ce se ocupă Fuego în timpul liber!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mașină cu bombă, depistată pe malul Mării Negre

Mașină cu bombă, depistată pe malul Mării Negre – O maşină în care era instalată o bombă de mare putere a fost depistată în sudul Ucrainei, pe litoralul Mării Negre. …]

Sport 0 Comentarii

Două cutremure, noaptea trecută, în România

Două cutremure, noaptea trecută, în România – Două cutremure s-au produs, în noaptea de luni spre marți, în județele Călărași și Buzău. Seismele au avut o magnitudine de 2,1 grade, …]

Sport 0 Comentarii

Atletul Andrei Gag, aur la aruncarea greutății, la Cupa Europei de la Arad

Atletul Andrei Gag, aur la aruncarea greutății, la Cupa Europei de la Arad – Aruncătorul de greutate arădean Andrei Marius Gag a confirmat așteptările, reușind să obțină medalia de aur …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*