18 aprilie 2016 Comentarii 0

Rihanna, din nou în tandrețuri cu Leonardo DiCaprio

Rihanna, din nou în tandrețuri cu Leonardo DiCaprio

După o scurtă idilă în luna ianuarie, Leonardo DiCaprio și frumoasa Rihanna se pare că nu pot sta prea mult departe unul de celălalt. Cei doi au fost surprinși din nou în tandrețuri la un festival de muzică, în weekend. 

Carnavalul Neoanelor de la Festivalului de Muzică și Arte din Coachella din California, SUA, a atras, sâmtătă noaptea, un nume mare de vedete de la Hollywood. Printre acestea s-au numărat Rihanna și Leonardo DiCaprio, care nu numai că au venit și au stat împreună toată seara, dar au fost surprinși și în tandrețuri. DiCaprio (41 de ani), care a purtat o șapcă și o pereche ochelari de soare, a fost văzut șoptindu-i la ureche artistei, vorbe dulci probabil, având în vedere zâmbetul larg al Rihannei, în timp ce îl asculta.

„Rihanna și Leo au ajuns imediat după miezul nopții și au stat toată noaptea pe ringul de dans din zona VIP. EI vor să rămână discreți privind relația lor”, a declarat un martor pentru site-ul Celebuzz.

Celebra artistă și actorul, recompensat recent cu un premiu OScar, au mai avut o idilă și la începutul acestui an.

Imagini cu ei de la festival aici.

Post-ul Rihanna, din nou în tandrețuri cu Leonardo DiCaprio apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Rihanna, din nou în tandrețuri cu Leonardo DiCaprio

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dezvăluiri şocante făcute de Ana Maria Nedelcu, românca extrădată în Canada! Spune că fiul ei a fost supus unor tratamanete inumane de către tată! L-a închis pe întuneric şi la ars cu ţigara!

Dezvăluiri şocante făcute de Ana Maria Nedelcu, românca extrădată în Canada! Spune că fiul ei a fost supus unor tratamanete inumane de către tată! L-a închis pe întuneric şi la …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep se antrenează cu TRX-ul pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep se antrenează cu TRX-ul pentru Turneul Campioanelor – Jucătoarea de tenis Simona Halep, 24 de ani, pregătește în București, pe proprietatea lui Ion Țiriac (”Stejarii Contru Club”), Turneul …]

Sport 0 Comentarii

Zece gimnaști români vor participa la Campionatele Europene de la Berna

Zece gimnaști români vor participa la Campionatele Europene de la Berna – Federația Română de Gimnastică a anunțat că țara noastră va fi reprezentată de cinci sportivi seniori și de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*