12 aprilie 2016 Comentarii 0

Româncele fac spectacol cu halterele: au luat alte două medalii la Europene

Româncele fac spectacol cu halterele: au luat alte două medalii la Europene

Delegația României care participă la Campionatele Europene de haltere din Norvegia și-a îmbogățit palmaresul cu încă două medalii. N-au fost de aur, ci de argint, dar cu acestea totalul obținut de fetele noastre a crescut la opt.

Irina-Lăcrămioara Lepșa a câștigat două medalii de argint, la stilul aruncat și la total, la categoria 58 kg, la Campionatele Europene de haltere ce se desfășoară în Norvegia. 

Irina-Lăcrămioara Lepșa a obținut argintul la aruncat, cu 117 kg. Aurul a revenit sportivei Boianka Kostova, din Azerbaidjan, cu 130 kg, iar în posesia bronzului a intrat poloneza Joanna Lochowska, cu 114 kg.

La total, Irina Lepșa a ocupat de asemenea locul 2, cu 205 kg. Pe primul loc s-a clasat Boianka Kostova. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat poloneza Joanna Lochowska, cu 204 kg.

Sportivii români au cucerit până acum opt medalii, trei de aur, două de argint și trei de bronz, la Campionatele Europene de la Forde.

Post-ul Româncele fac spectacol cu halterele: au luat alte două medalii la Europene apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Româncele fac spectacol cu halterele: au luat alte două medalii la Europene

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

“Cordiţa numărul 2”, Şumudică, e “câine” până la moarte: “Dacă nu ia Astra campionatul, să-l ia Dinamo!”

“Cordiţa numărul 2”, Şumudică, e “câine” până la moarte: “Dacă nu ia Astra campionatul, să-l ia Dinamo!” – Astra şi Dinamo a remizat la Giurgiu, scor 1-1, la capătul uni …]

Sport 0 Comentarii

FC Voluntari l-a dat afară pe Gigi Mulțescu ca pe un câine, pe timp de iernă! Vine Ilie Stan?

FC Voluntari l-a dat afară pe Gigi Mulțescu ca pe un câine, pe timp de iernă! Vine Ilie Stan? – ACTUALIZARE. Surse apropiate grupării ilfovene îl dau ca viitor antrenor …]

Sport 0 Comentarii

”Cazul Costea”, episodul III. ^Atacantul prins jucând la pariuri a fost chemat astăzi la Comisia de Disciplină a FRF

”Cazul Costea”, episodul III. ^Atacantul prins jucând la pariuri a fost chemat astăzi la Comisia de Disciplină a FRF – Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*