21 aprilie 2016 Comentarii 0

România va fi în urna a doua la tragerea la sorți a grupelor turneului olimpic de handbal feminin

România va fi în urna a doua la tragerea la sorți a grupelor turneului olimpic de handbal feminin

Naționala feminină de handbal a României a fost repartizată în urna a doua în vederea tragerii la sorți a grupelor turneului de la Jocurile Olimpice (6-21 august). Cele 12 echipe calificate vor fi repartizate în două grupe de câte șase formații, primele patru clasate din fiecare grupă urmând să acceadă în faza sferturilor de finală.

Urna 1: Norvegia și Olanda
Urna 2: România și Rusia
Urna 3: Suedia și Muntenegru
Urna 4: Franța și Brazilia
Urna 5: Spania și Argentina
Urna 6: Coreea de Sud și Angola

Tragerea la sorți este programată pe 29 aprilie, începând cu ora 20.00, și va fi găzduită de Future Arena din Rio de Janeiro (Brazilia).

Campioana olimpică în exercițiu este Norvegia.

România a participat de patru ori la un turneu olimpic de handbal feminin, cea mai bună clasare fiind locul 4 reușit în 1976.

Post-ul România va fi în urna a doua la tragerea la sorți a grupelor turneului olimpic de handbal feminin apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – România va fi în urna a doua la tragerea la sorți a grupelor turneului olimpic de handbal feminin

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Michel Platini, la ieşirea de la TAS: ”Sper că am fost bine înţeles!”

Michel Platini, la ieşirea de la TAS: ”Sper că am fost bine înţeles!” – Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat, marţi, după aproximativ două ore şi jumătate petrecute la Tribunalul …]

Sport 0 Comentarii

Generalul Anghel Iordănescu a sunat adunarea. ^ Ultimele retușuri înainte de Euro 2016 / LIVE

Generalul Anghel Iordănescu a sunat adunarea. ^ Ultimele retușuri înainte de Euro 2016 / LIVE – ACTUALIZARE: ”Am convocat 25 de jucători. Până acum nu au sosit toți fotbaliștii. Nu …]

Sport 0 Comentarii

Dănuț Lupu a împlinit 49 de ani. Fostul internațional și-a anunțat revenirea pe terenul de fotbal: ”Abia aștept să pun piciorul pe minge”

Dănuț Lupu a împlinit 49 de ani. Fostul internațional și-a anunțat revenirea pe terenul de fotbal: ”Abia aștept să pun piciorul pe minge” – Fostul internațional Dănuț Lupu a împlinit, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*