Românii au început deja distracția! Primii turiști au apărut pe litoral | FOTO&VIDEO
29 aprilie 2016 Comentarii 0

Românii au început deja distracția! Primii turiști au apărut pe litoral | FOTO&VIDEO

Românii au început deja distracția! Primii turiști au apărut pe litoral | FOTO&VIDEO

Sute de turiști au ajuns deja de astăzi sau chiar de aseară pe malul Mării Negre acolo unde vor petrece de Paște, pe 1 MAI. Vamaioții au luat deja cu asalt plaja din stațiunea Vama Veche, pornind distracția.

Îmbunătățirea vremii i-a determinat pe mulți dintre românii să plece spre mare sau la munte, acolo unde urmează să petreacă de Paște.

vama veche 1 mai 2016 (6)

În Vama Veche, stațiune situată la câțiva kilometri de granița cu Bulgaria, turiștii care vor petrece aici de 1 mai au ajuns deja pe plajă și și-au instalat corturile. În total, de 1 mai, pe litoral sunt așteptați 40.000 de turiști, cu 10.000 mai mult ca anul trecut.

vama veche 1 mai 2016 (1)

 

La BUȘTENI a apărut ursul! Pentru turiștii care au în plan să petreacă Paștele la munte, aici ar putea avea surpriza de a da nas în nas cu ursul, chiar în stațiuni. Așa s-a întâmplat, de exemplu, vineri, când un ursuleț a coborât de pe munte exact în cnetrul Bușteniului unde se află amenajat un loc de joacă pentru copii. Alertați de oameni, polițiștii l-au izgonit înapoi în pădure.

La punctele de trecere a frontierelor, românii au format deja cozi, cele mai lungi fiind la granițele cu Bulgaria. Conform Poliției de Frontieră, la Giurgiu-Ruse și Ostrov-Silistra se așteaptă peste 70 de minute, la Negru Vodă, aproape o oră, iar în Vama Veche se stă la coadă peste jumătate de oră.

vama veche 1 mai 2016 (7)

Iată și câteva rute alternative:
 bulgaria-820x300

Dacă vei rămâne în București de Paște, trebuie să știi că magazinele funcționează după un program special. Sâmbătă, pe 30 aprilie, magazinele sunt deschise, dar cu program redus. Chiar și în prima zi de Paște, pe 1 mai sunt hipermarketuri care au deschis.

În ceea ce privește prognoza meteo, Administrația Națională de Meteorologie anunță că în aceste zile vremea va fi caldă, dar instabilă. Atât în noaptea de Înviere, cât și în prima zi de Paște vor fi ploi în majoritatea regiunilor țării.

Post-ul Românii au început deja distracția! Primii turiști au apărut pe litoral | FOTO&VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Românii au început deja distracția! Primii turiști au apărut pe litoral | FOTO&VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Dacă jucăm finala Euro 2016, mă fac blond”, afirmă Răzvan Burleanu, președintele Federației

”Dacă jucăm finala Euro 2016, mă fac blond”, afirmă Răzvan Burleanu, președintele Federației – Prezent în studioul sport.ro, Răzvan Burleanu, șeful Federației, a promis că se va vopsi blond dacă …]

Sport 0 Comentarii

Chinezii cumpără tot! L-au luat și pe Obafemi Martins

Chinezii cumpără tot! L-au luat și pe Obafemi Martins – După argentinianul Lavezzi a semnat cu Hebei, a fost rândul celor de la Shanghai Shenhua să mute pe piața transferurilor. Formația amintită …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Lucescu, intră în istoria Champions League. Doar patru antrenori se mai pot mândri cu performanța lui

Mircea Lucescu, intră în istoria Champions League. Doar patru antrenori se mai pot mândri cu performanța lui – Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român, este elogiat de site-ul oficial UEFA. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*