Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale
22 aprilie 2016 Comentarii 0

Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale

Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale

Românii au talent. Ultima ediție de dinainte de seminfinalele actualului sezon ”Românii au talent” a fost una cu emoții la filmări. Producătorii show-ului au publicat un clip cu cele mai interesante momente, înainte de începerea emisiunii, în care se poate vedea cum o concurentă alunecă și cade pe scenă.

Românii au talent. În imagini se poate vedea cum o cântăreață în costum popular cade imediat ce iese pe scenă, în fața publicului și a juriului. Juriul a înlemnit, iar Andra s-a speriat cel mai tare la vederea momentului.

romanii au talent

Românii au talent. Show-ul de vinerea aceasta aduce în fața telespectatorilor emoții, suspans, concurenți determinați care se vor lupta pentru ultimele locuri în semifinalele celei mai iubite emisiuni de divertisment.

Românii au talent. Unul dintre concurenții care vor urca scena de la ”Românii au talent” talentului va recita pasajele preferate din celebrul roman Moromeții. Nu vor lipsi momentele emoționante sau amuzante de dans, improvizație, comedie și muzica.

Românii au talent. În ediția din această seară, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Calinescu vor alege semifinaliștii, cei care vor merge în show-urile live.

Post-ul Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mama lui Patrick Ekeng, sfâșiată de durere: ”Dintre toți fiii mei, el era preferatul meu” | VIDEO

Mama lui Patrick Ekeng, sfâșiată de durere: ”Dintre toți fiii mei, el era preferatul meu” | VIDEO – Jurnaliștii din Camerun au vorbit cu mama lui Patrick Ekeng, fostul fotbalist …]

Sport 0 Comentarii

Nicolae Dică a plecat la Săcele cu un lot de 13 jucători!

Nicolae Dică a plecat la Săcele cu un lot de 13 jucători! – Chiar dacă Mirel Rădoi este la Chișinău, la cursurile școlii de antrenori din Republica Moldova, iar 11 …]

Sport 0 Comentarii

Un preot din Iași a fost răspopit pentru că le spunea mamelor să nu-și vaccineze copiii

Un preot din Iași a fost răspopit pentru că le spunea mamelor să nu-și vaccineze copiii – Preotul detașat la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie ”Elena Doamna”, din Iași, a fost răspopit, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*