Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale
22 aprilie 2016 Comentarii 0

Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale

Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale

Românii au talent. Ultima ediție de dinainte de seminfinalele actualului sezon ”Românii au talent” a fost una cu emoții la filmări. Producătorii show-ului au publicat un clip cu cele mai interesante momente, înainte de începerea emisiunii, în care se poate vedea cum o concurentă alunecă și cade pe scenă.

Românii au talent. În imagini se poate vedea cum o cântăreață în costum popular cade imediat ce iese pe scenă, în fața publicului și a juriului. Juriul a înlemnit, iar Andra s-a speriat cel mai tare la vederea momentului.

romanii au talent

Românii au talent. Show-ul de vinerea aceasta aduce în fața telespectatorilor emoții, suspans, concurenți determinați care se vor lupta pentru ultimele locuri în semifinalele celei mai iubite emisiuni de divertisment.

Românii au talent. Unul dintre concurenții care vor urca scena de la ”Românii au talent” talentului va recita pasajele preferate din celebrul roman Moromeții. Nu vor lipsi momentele emoționante sau amuzante de dans, improvizație, comedie și muzica.

Românii au talent. În ediția din această seară, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Calinescu vor alege semifinaliștii, cei care vor merge în show-urile live.

Post-ul Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Anghel Iordănescu a comentat zvonul care-l dă înlocuit cu Mircea Lucescu

Anghel Iordănescu a comentat zvonul care-l dă înlocuit cu Mircea Lucescu – Naționala Rde fotbal a României a plecat vineri, după-amiază, spre Feroe, pentru ultimul meci din preliminariile Euro 2016. …]

Sport 0 Comentarii

TURNEUL CAMPIONILOR. Florin Mergea și Rohan Bopanna află azi, de la ora 14.00, ^dacă merg în semifinale de pe primul loc / LIVE TEXT

TURNEUL CAMPIONILOR. Florin Mergea și Rohan Bopanna află azi, de la ora 14.00, ^dacă merg în semifinale de pe primul loc / LIVE TEXT – TURNEUL CAMPIONILOR – joi GRUPA …]

Sport 0 Comentarii

Nu banii aduc fericirea și siguranța copiilor noștri, ci timpul petrecut alături de ei

Nu banii aduc fericirea și siguranța copiilor noștri, ci timpul petrecut alături de ei –  Neîntelegerile dintre generații par să se amplifice, iar tot mai mulți părinți ajung în cabinetele …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*