Românii au talent – Numărul unor concurenţi l-a făcut pe Călinescu să-şi amintească de… Traian Băsescu
29 aprilie 2016 Comentarii 0

Românii au talent – Numărul unor concurenţi l-a făcut pe Călinescu să-şi amintească de… Traian Băsescu

Românii au talent – Numărul unor concurenţi l-a făcut pe Călinescu să-şi amintească de… Traian Băsescu

Număr fără cusur al unor concurenţi de la Românii au talent i-au amintit juratului Florin Călinescu de… Traian Băsescu. Şi nu s-a ferit să spună acest lucru, în direct.

Seara de vineri, când a avut loc prina semifinală live, a fost una plină de emoţii pentru cei care au urcat pe scena de la Românii au talent. Printre concurenţi s-a numărat şi Teatrul de Umbre Verba, format din 11 tineri din Ucraina.

teatru

Vineri, aceştia au pus în scenă un moment romantic deosebit, în timp ce, pe ecran rulau imagini din Titanic. Numărul concurenţilor a durat patru minute şi a fost cu adevărat captivant, fapt constatat şi de cei patru juraţi.

Florin Călinescu a recunoscut însă că numărul talentaţilor actori i-a amintit de… Traian Băsescu. „Mie mi-ați adus aminte de un fost marinar care ne-a condus”, a spus el, uşor amuzat.

teatru4

 

 

Post-ul Românii au talent – Numărul unor concurenţi l-a făcut pe Călinescu să-şi amintească de… Traian Băsescu apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Românii au talent – Numărul unor concurenţi l-a făcut pe Călinescu să-şi amintească de… Traian Băsescu

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

PRELIMINARIILE EURO 2016, UNGARIA – ROMÂNIA (vineri, ora 21.45, TVR 1). Superreportaj la Hernad, lângă Budapesta, acasă la Istvan Bölöni. Fratele lui Loți e primul fotbalist și primul stomatolog al familiei. ^”Mă consider ungur, dar va fi 1-1! Vreau ambele echipe la Euro”

PRELIMINARIILE EURO 2016, UNGARIA – ROMÂNIA (vineri, ora 21.45, TVR 1). Superreportaj la Hernad, lângă Budapesta, acasă la Istvan Bölöni. Fratele lui Loți e primul fotbalist și primul stomatolog al …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Hadid și Zayn Malik, pictorial incendiar în Vogue | FOTO ÎN ARTICOL

Gigi Hadid și Zayn Malik, pictorial incendiar în Vogue | FOTO ÎN ARTICOL – Gigi Hadid și Zayn Malik formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Cei doi au o …]

Sport 0 Comentarii

Campionul olimpic australian Tate Smith, suspendat doi ani pentru dopaj

Campionul olimpic australian Tate Smith, suspendat doi ani pentru dopaj – Sportivul australian Tate Smith, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra, la kaiac, a fost suspendat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*