Românii au talent – Numărul unor concurenţi l-a făcut pe Călinescu să-şi amintească de… Traian Băsescu
29 aprilie 2016 Comentarii 0

Românii au talent – Numărul unor concurenţi l-a făcut pe Călinescu să-şi amintească de… Traian Băsescu

Românii au talent – Numărul unor concurenţi l-a făcut pe Călinescu să-şi amintească de… Traian Băsescu

Număr fără cusur al unor concurenţi de la Românii au talent i-au amintit juratului Florin Călinescu de… Traian Băsescu. Şi nu s-a ferit să spună acest lucru, în direct.

Seara de vineri, când a avut loc prina semifinală live, a fost una plină de emoţii pentru cei care au urcat pe scena de la Românii au talent. Printre concurenţi s-a numărat şi Teatrul de Umbre Verba, format din 11 tineri din Ucraina.

teatru

Vineri, aceştia au pus în scenă un moment romantic deosebit, în timp ce, pe ecran rulau imagini din Titanic. Numărul concurenţilor a durat patru minute şi a fost cu adevărat captivant, fapt constatat şi de cei patru juraţi.

Florin Călinescu a recunoscut însă că numărul talentaţilor actori i-a amintit de… Traian Băsescu. „Mie mi-ați adus aminte de un fost marinar care ne-a condus”, a spus el, uşor amuzat.

teatru4

 

 

Post-ul Românii au talent – Numărul unor concurenţi l-a făcut pe Călinescu să-şi amintească de… Traian Băsescu apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Românii au talent – Numărul unor concurenţi l-a făcut pe Călinescu să-şi amintească de… Traian Băsescu

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La Miami, Simona Halep dă peste o victimă de-a sa de la Indian Wells

La Miami, Simona Halep dă peste o victimă de-a sa de la Indian Wells – Caravana tenisului s-a mutat din California în Florida, la Miami. Simona Halep (24 de ani) …]

Sport 0 Comentarii

Cum prepari cea mai bună dulceață de trandafiri

Cum prepari cea mai bună dulceață de trandafiri – Sezonul când trandafirii vor înflori se apropie, așa că nu mai este mult până când grădinile vor fi inundate de culori, …]

Sport 0 Comentarii

Decizie surpriză! Cristina Bălan, din nou mamă! „Suntem împliniţi!”

Decizie surpriză! Cristina Bălan, din nou mamă! „Suntem împliniţi!” – În curand, gemenii ei, diagnosticati cu sindrom Down, vor împlini 3 ani, iar Cristina Bălan şi soţul său au luat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*