6 mai 2016 Comentarii 0

„Românii au talent, semifinala 2”. Moment emoționat pe scenă: „În noaptea asta asta voi cânta pentru ea”

„Românii au talent, semifinala 2”. Moment emoționat pe scenă: „În noaptea asta asta voi cânta pentru ea”

Moment emoționat în cea de-a doua semifinală a emisiunii „Românii au talent”. Eduard Stoica, elevul de clasa a treia care are o voce incredibilă, a trecut prin momente dificile. Din păcate pentru băiatul de nouă ani, bunica sa, cea care l-a îndemnat să cânte, a murit înainte de semifinală.

„Eu în seara asta voi cânta pentru ea. Sper să le placă oamenilor şi să li se facă pielea de găină”, a spus copilul. Performanța sa a fost pe placul juriului. „Este o minune de copil, iar în clasa a III-a cânta de te cutremuri”, a declarat Andra, care a considerat că micul artist a ales o melodie foarte dificilă.

„Vei avea cu siguranţă o carieră fulminantă. Să ştii că artiştii trebuie să se desprindă mereu de tot ceea ce li se întâmplâ în viaţă”, a declarat, la rândul său, Florin Călinescu.

 

Post-ul „Românii au talent, semifinala 2”. Moment emoționat pe scenă: „În noaptea asta asta voi cânta pentru ea” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – „Românii au talent, semifinala 2”. Moment emoționat pe scenă: „În noaptea asta asta voi cânta pentru ea”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 2, etapa a 22-a: Ziua derby-urilor, Clinceni – Călărași și FC Baia Mare – Gaz Metan Mediaș. Azi, cântă și Giuleștina de se aude-n Bucovina

Liga 2, etapa a 22-a: Ziua derby-urilor, Clinceni – Călărași și FC Baia Mare – Gaz Metan Mediaș. Azi, cântă și Giuleștina de se aude-n Bucovina – Liga 2, etapa …]

Sport 0 Comentarii

Tragedie la Arad! A murit strivit în mașina izbită de o locomotivă

Tragedie la Arad! A murit strivit în mașina izbită de o locomotivă – Accident tragic în localitatea Șofronea, din județul Arad. Un bărbat a murit azi dimineață, după ce a …]

Sport 0 Comentarii

Elisabeta Polihroniade, Ordinul Național ”Pentru Merit” în grad de Cavaler, post-mortem

Elisabeta Polihroniade, Ordinul Național ”Pentru Merit” în grad de Cavaler, post-mortem – Preşedintele Klaus Iohannis a decorat-o post-mortem pe Elisabeta Polihroniade cu Ordinul Naţional ”Pentru Merit” în grad de Cavaler …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*