6 mai 2016 Comentarii 0

„Românii au talent, semifinala 2”. Moment emoționat pe scenă: „În noaptea asta asta voi cânta pentru ea”

„Românii au talent, semifinala 2”. Moment emoționat pe scenă: „În noaptea asta asta voi cânta pentru ea”

Moment emoționat în cea de-a doua semifinală a emisiunii „Românii au talent”. Eduard Stoica, elevul de clasa a treia care are o voce incredibilă, a trecut prin momente dificile. Din păcate pentru băiatul de nouă ani, bunica sa, cea care l-a îndemnat să cânte, a murit înainte de semifinală.

„Eu în seara asta voi cânta pentru ea. Sper să le placă oamenilor şi să li se facă pielea de găină”, a spus copilul. Performanța sa a fost pe placul juriului. „Este o minune de copil, iar în clasa a III-a cânta de te cutremuri”, a declarat Andra, care a considerat că micul artist a ales o melodie foarte dificilă.

„Vei avea cu siguranţă o carieră fulminantă. Să ştii că artiştii trebuie să se desprindă mereu de tot ceea ce li se întâmplâ în viaţă”, a declarat, la rândul său, Florin Călinescu.

 

Post-ul „Românii au talent, semifinala 2”. Moment emoționat pe scenă: „În noaptea asta asta voi cânta pentru ea” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – „Românii au talent, semifinala 2”. Moment emoționat pe scenă: „În noaptea asta asta voi cânta pentru ea”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Budescu, salariu de prinț în Qatar. ”La semnătură ia mai mult decât pe un an la Steaua”

Budescu, salariu de prinț în Qatar. ”La semnătură ia mai mult decât pe un an la Steaua” – Constantin Budescu (26 de ani) a plecat miercuri,, din cantonamentul Astrei din …]

Sport 0 Comentarii

Rușii au vrut să-l răpească pe Chiricheș în ultima zi de mercato! ^Ce sumă s-a oferit pe stoperul echipei naționale a României!

Rușii au vrut să-l răpească pe Chiricheș în ultima zi de mercato! ^Ce sumă s-a oferit pe stoperul echipei naționale a României! – Băcăuanul Vlad Chiricheş (26 de ani) a …]

Sport 0 Comentarii

Corina Șuteu, propunerea premierului pentru Ministerul Culturii

Corina Șuteu, propunerea premierului pentru Ministerul Culturii – Corina Șuteu este propunerea premierului Dacian Cioloș pentru funcția de ministru al Culturii, după revocarea lui Vlad Alexandrescu. Corina Şuteu este în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*